Poleciała już dzisiaj piosenka dnia, czyli Soko z dużo gorszym utworem niż poprzedni. Potem oczywiście numer 1 poprzedniego notowania, nowa Florence, Kielich - Lepiej już nie będzie nam (który zabrzmiał mi naprawde nieźle), a teraz ToTo

Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
Jak już tak baaardzo rozpływasz się w zachwycie nad nowym kawałkiem Planta (i Zeppelinami w ogóle), to wypadałoby pisać poprawnie tytuł utworu - dwa "m" w tytule, a powinno być jedno.obserw99 pisze:Rewelacyjny Robert Plant Emmbrace Another Fall.. Zagrany dopiero 1 raz w tym tygodniu a np. Florencja już ponad 10 razy.. Trochę jestem zaskoczony dlaczego nie grany jest na stałej Playliście nowy Robert Plant. Czy nie jest dosyć dobry by tak się stało? Jaki lepszy utwór Robert musiałby nagrać by był np piosenką dnia? Czy to pomijanie utworu na Playliście jest związane brakiem wydania na singlu?
W tej sytuacji ciężko będzie Robertowi Plantowi przebić poczekalnię LP3 a Florencja zadebiutuje podejrzewam ok. 20 miejsca spokojnie.
Swoją drogą, zupełnie nie podzielam Twojej opinii z Plantem, świetny mroczny ale co głowa to inne zdanie.jollyroger72 pisze:Swoją drogą - zupełnie nie podzielam Twojej opinii
WELCOME TO THE PLEASUREDOMEbobby-x pisze:6. WELCOME TO THE PLEASURE DOME ^ Frankie Goes To Hollywood --- z historii listy - taśmociąg --- n150* --- 1985-02-23 --- (wersja Grzegorz Wasowski mix)
"Bridge to Your Heart" is a song by pop duo Wax from their second studio album American English (1987). In many European countries the song was released under the title "Building a Bridge to Your Heart".bobby-x pisze:po raz pierwszy słyszę, że przed Bridge jest dodany jakiś Building a.. - niedouczony jestem![]()
To nie jest tak do końca ścisła informacja. Sprawa była poruszona i wyjaśniona tutaj http://forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=5&t=4056 Na razie niestety bez reakcji, a kto nie wierzy - wystarczą 3 minutki poklikania w discogsie.Piotr pisze:"Bridge to Your Heart" is a song by pop duo Wax from their second studio album American English (1987). In many European countries the song was released under the title "Building a Bridge to Your Heart".
Mało tego, za oceanem nazwa zespołu brzmi „Wax UK”