XXI Top Wszech Czasów - pełniejsze wyniki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XXI Top Wszech Czasów - pełniejsze wyniki
nie pamietalem, że Outkast ma jakiś przebój poza "Hey Ya", tym większe moje zdziwienie że jest on w zestawie, a jeszcze większe że relatywnie dobre miejsce zajmuje
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 494
Outkast miał dużo więcej przebojów, choć co prawda niekoniecznie na antenie Trójki. "Ms. Jackson" to jednak inna liga (dużo bardziej ambitny hip hop) niż typowe "bums bums umcyk umcyk" - do tego stopnia, że ja nawet nie wiedziałem, że to jest utwór Outkastu.Gary pisze:nie pamietalem, że Outkast ma jakiś przebój poza "Hey Ya", tym większe moje zdziwienie że jest on w zestawie, a jeszcze większe że relatywnie dobre miejsce zajmuje
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
1220
1254 • —
1219
1124 • —
1218
978 • —
NAJWIĘKSZY SPADEK W TEJ SETCE
1217
662 • —
1216
1156 • —
©2015 by LPMN.pl & forum.lp3.pl
Wow, ale Pixies polecieli.
u Bowiego już chyba wygasł efekt powrotu, a Pixies to chyba miało dodane "Where is my mind?", co mogło się przyczynić do tego spadku
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Z tego co zauważyłem codziennie poznajemy 5 pozycji więc pozostaje nam 1215 - 100 = 1115 pozycji.
Czyli np. miejsce 101 poznamy za 223 dni czyli za ponad 7 miesięcy.... ufffff...
Za bardzo męczące to się staje a emocje poznania pełnych wyników opadają z dnia na dzień...
Czyli np. miejsce 101 poznamy za 223 dni czyli za ponad 7 miesięcy.... ufffff...
Za bardzo męczące to się staje a emocje poznania pełnych wyników opadają z dnia na dzień...
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
To źle patrzyłeś. Codziennie poznajemy 10 pozycji.obserw99 pisze:Z tego co zauważyłem codziennie poznajemy 5 pozycji (...)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
I w takim tempie dojdziemy do końca pod koniec maja lub na początku czerwca.
- tadzio3
- Kontakt:
Tempo odsłaniania pozycji jest idealne i oby nie było szybsze abym nadążył z przeanalizowaniem pozycji.
Już teraz zaczynają się naprawdę świetne kawałki, a wciąż mamy pozycje poniżej tysiąca. "Monkey Gone to Heaven" to na razie spadek z najwyższego z dotychczasowych miejsc. A utwór świetny, dopiero od nie tak dawna przeze mnie często słuchany.
Już teraz zaczynają się naprawdę świetne kawałki, a wciąż mamy pozycje poniżej tysiąca. "Monkey Gone to Heaven" to na razie spadek z najwyższego z dotychczasowych miejsc. A utwór świetny, dopiero od nie tak dawna przeze mnie często słuchany.
-
Mnie ten utwór nie specjalnie się spodobał natomiast ciekawi mnie inna rzecz.
Skoro przy tym utworze nie ma, że największy spadek w tej setce, a jest to duży spadek to znaczy, że musi być jeszcze większy. Nie było też informacji o największym awansie czyli na najbliższych 15 pozycjach powinien być jakiś duży awans i duży spadek.

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
I to nie jest największy spadek–upadek. Jest jeszcze jeden większy!airborn pisze:Wow, ale Pixies polecieli.
- Piotr
W tej setce był już największy awans i największy spadekpiotr1990 pisze:Mnie ten utwór nie specjalnie się spodobał natomiast ciekawi mnie inna rzecz.Skoro przy tym utworze nie ma, że największy spadek w tej setce, a jest to duży spadek to znaczy, że musi być jeszcze większy. Nie było też informacji o największym awansie czyli na najbliższych 15 pozycjach powinien być jakiś duży awans i duży spadek.
- Piotr
1215
1138 • —
1214
1157 • —
1213
1068 • 1
1212
1292 • —
1211
1186 • —
Nowości w tej setce: 8:, bez zmian: 0, w dół: 65, w górę: 27
Lata ’50: 5
Lata '’60: 10
Lata ’70: 18
Lata ’80: 33
Lata ’90: 23
Lata ’00: 11
-
Tak, ale napis przy największym spadku pojawił się trochę później, jak pisałem tamten post to go jeszcze nie było, a przy największym awansie albo było tak samo, albo po prostu nie zauważyłem napisu.Piotr pisze:W tej setce był już największy awans i największy spadek

Strasznie dużo utworów z lat 80.

"Crossroads" spada, w tej setce były trzy moje głosy i wszystkie spadły.

przy tych mizernych osiągach staroci, cieszyć się trzeba z awansu Del Shanona. Ciekawe, czy w tym przypadku działa jeszcze magia serialu "Crime Story" 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1991
Tak świetnie pasował do serialu
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
pięknie Runaway!
Mam nadzieje że Pixies to z powodu podmianki utworu.
Mam nadzieje że Pixies to z powodu podmianki utworu.
Trzeci mój utwór pojawił się w ostatniej piątce.
Mr Mister - Broken Wings...
I to TAKI spadek
Trzy moje utwory już zaprezentowały się do tej pory.
1404. Jason Mraz - LIFE IS WONDERFUL
1429. Fashion - YOU IN THE NIGHT
Nie wytrzymały próby czasu? Czy tak bardzo niszowe były?
Szczególnie żal mi Mraza. Trzy razy nr 1 na Liście Trójki 8 lat temu. 25 tygodni na Liście. 176 miejsce w podsumowaniu wszystkich List... No szkoda. Ale cóż.
Świetna prezentacja! 10 miejsc na dzień! Nic nie umknie. Można pozwolić sobie na głębszą analizę. Super!
Dzięki Panowie J&P
Mr Mister - Broken Wings...
I to TAKI spadek

Trzy moje utwory już zaprezentowały się do tej pory.
1404. Jason Mraz - LIFE IS WONDERFUL
1429. Fashion - YOU IN THE NIGHT
Nie wytrzymały próby czasu? Czy tak bardzo niszowe były?
Szczególnie żal mi Mraza. Trzy razy nr 1 na Liście Trójki 8 lat temu. 25 tygodni na Liście. 176 miejsce w podsumowaniu wszystkich List... No szkoda. Ale cóż.
Świetna prezentacja! 10 miejsc na dzień! Nic nie umknie. Można pozwolić sobie na głębszą analizę. Super!
Dzięki Panowie J&P

To co zalicza największy spadek? Wydaje się, że analogicznie jak Pixies - to powinien być kawałek, na który głosowano głównie jako reprezentanta tego wykonawcy, a teraz pojawił się inny reprezentant. Do tego był przynajmniej w siódmej setce. Pomysły?
No chyba że jakaś zeszłoroczna albo tegoroczna anomalia.
No chyba że jakaś zeszłoroczna albo tegoroczna anomalia.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
1210
1065 • —
1209
1032 • —
1208
— • —
1207
1182 • —
1206
848 • —
©2015 by LPMN.pl & forum.lp3.pl
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
ałć Lady Madonna. za rok out z zestawu?
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Jak zwykle rewelacyjne i nietypowe video zespołu a-ha do utworu "Lifelines" z przepięknymi zdjęciami z Norwegii w tle ...
To jakaś masakra, taka niska pozycja tego utworu i do tego z wielkim spadkiem. Zawsze się dziwiłem dlaczego np. Depeche Mode ma znacznie wyższe pozycje od a-ha na TWC? To w sumie podobna bajka muzyczna jednak zespół a-ha miał znaczenie więcej światowych hitów do DM. Wiem też od zawsze, że siła wyznawców DM około listowych jest jednak znacznie wyższa i wyniki na TWC czy LP3 to pokazują.
3 nowe (mniej przebojowe) utwory a-ha w zestawieniu chyba zrobiły swoje.. Zamiast tych 3 nowych pozostawiłbym z tego Manhattan Skyline i dodałbym Crying in the rain i pewnie byłoby znacznie lepiej...
To jakaś masakra, taka niska pozycja tego utworu i do tego z wielkim spadkiem. Zawsze się dziwiłem dlaczego np. Depeche Mode ma znacznie wyższe pozycje od a-ha na TWC? To w sumie podobna bajka muzyczna jednak zespół a-ha miał znaczenie więcej światowych hitów do DM. Wiem też od zawsze, że siła wyznawców DM około listowych jest jednak znacznie wyższa i wyniki na TWC czy LP3 to pokazują.
3 nowe (mniej przebojowe) utwory a-ha w zestawieniu chyba zrobiły swoje.. Zamiast tych 3 nowych pozostawiłbym z tego Manhattan Skyline i dodałbym Crying in the rain i pewnie byłoby znacznie lepiej...
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2015 4:16 pm przez obserw99, łącznie zmieniany 1 raz.
- tadzio3
- Kontakt:
I masz odpowiedź.obserw99 pisze: siła wyznawców DM około listowych jest jednak znacznie wyższa i wyniki na TWC czy LP3 to pokazują.
- Piotr
1205
1164 • —
1204
1212 • —
1203
1119 • —
1202
1162 • —