adameria pisze:Użyłbym trzykrotnie innego określenia, ale dostałbym bana za niekulturalne wypowiedzi.
A szkoda, może nauczyłbym się jakiegoś nowego słowa
adameria pisze:Mnie chodzi o promowanie pewnych wartości.
No tak, promuje sprzeciw wobec przemocy, bardzo to niekatolickie, oj bardzo!
adameria pisze:A muzycznie to to jest byle jakie i gdyby nie ta tematyka w teledysku, to nie byłoby tu gdzie jest dzisiaj.
W takim razie dlaczego słuchacze Trójki masowo nie przysyłali maili z prośbą o wrzucenie do zestawu "Young Love" Eliego Lieba i kilku znacznie bardziej pieprznych klipów? Przecież jeden Hozier to jeszcze za mało gejostwa na liście
gżegoż pisze:Już się nauczyłem (również na przykładzie prz_ruleza z innego forum)
To jest jakiś inny prz_rulez? O kurczę, ktoś się pode mnie podszywa!
trójkowicz pisze:Ostatnio coś się ruszyło, są udostępniane całe audycje (razem z muzyką), więc może i na LP3 opanowano temat praw autorskich i nie ma cięcia. Oby... Z wielką radością wysłuchałem całych nowości i mam moje typy, po dokładnej analizie, chyba po raz pierwszy zrobionej ze strony LP3, a nie latając po JuTubach
Niektórych utworów nie było na Youtubie, na przykład trójkowej wersji "Cynicznych cór Zurychu", a obecnie "Addicted" Jessiego Malina w wersji studyjnej jest dostępne tylko na serwisach typu Spotify.
Bardzo fajna inicjatywa, aczkolwiek chyba na razie nie przebije to xx (xxx?) godzin holenderskiego topu 2000 w całości.
Ogólnie to lista niemal doskonała, widzieć reakcję niektórych - bezcenne