Utwór nie był notowany
w poczekalni
2015 Roku
MIEJSCE: 3
PUNKTY 137
NAJWYŻSZA POZYCJA: 2 x1
ILE RAZY W TOP30: 5
Wszech Czasów
MIEJSCE: 228
PUNKTY 271
NAJWYŻSZA POZYCJA: 1 x4
ILE RAZY W TOP20: 17
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Biorąc pod uwagę to, co jest obecnie na liście, to jeśli Prodigy miałoby co nieco wyphcnąć marnego ze szczytu, nie mam nic przeciwko. Lepsze Prodigy niż np. taka Natalia P.lady pisze:Jesteś okrutnaEmilia pisze:chcę widzieć Prodigy w 10.
Polemizowałabym.FOXD pisze:Lepsze Prodigy niż np. taka Natalia P.
Wolny kraj, wolni ludzie, polemizujlady pisze:Polemizowałabym.FOXD pisze:Lepsze Prodigy niż np. taka Natalia P.
Po co? Wystarcza mi to, co mam. Doceniam to i szanujębobby-x pisze:A nie zazdrościsz czasem sąsiadom, koleżankom, że hmm mają więcej?BeataB pisze: wszystko, co moje jest piękne, złote, wspaniałe
dobrze to ujęłaś Emilio!Emilia pisze: bo się podium robi zatęchłe.
Tańczę jak mi zagrają i pozostawiam ślady, wszak zima za oknem.Emilia pisze:Nie mam nic przeciwko Fiszom i ich Tworzywu, (tańczę jak mi karzą) ale myślę, że czas już odpłynąć na wody pozalistowe, bo się podium robi zatęchłe.
Myślę, że równie cenna co umiejętność spojrzenia z innej perspektywy jest umiejętność zrozumienia, że wszystkie są na równi uzasadnione. Jak zaśpiewał kiedyś Jack White: "every single worm has a story to tell". Historia zawarta w piosence Skubasa jest równie ciekawa, co w innych - tylko nie każdego ciekawi każda historia.FOXD pisze:Polegającej na spojrzeniu z innej perspektywy, bardziej refleksyjenj, pogłębionej doświadczeniem życiowym, przeżyciami itp.
piękna piosenka!bobby-x pisze: 1 2 9 I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS - Foreigner
Zastąpił Many Penny?Nicoletta pisze:o jaaa on jest cudownyEmilia pisze:Teraz już Ralph Fiennes.![]()
<3
Ja. I zachęcam do tego innych!lady pisze:Kto głosował na to Prodigy ?
A może by tak Prodigy obok Natalii na podium?FOXD pisze:Biorąc pod uwagę to, co jest obecnie na liście, to jeśli Prodigy miałoby co nieco wyphcnąć marnego ze szczytu, nie mam nic przeciwko. Lepsze Prodigy niż np. taka Natalia P.
Jestem nerwus, oczywiście, ha!Emilia pisze:Serwus! Tęskniliście? (he,he)
Do czegoś pijesz konkretnie, bo w sensie ogólnym nic odkrywczego nie napisałeśLLucky pisze:Myślę, że równie cenna co umiejętność spojrzenia z innej perspektywy jest umiejętność zrozumienia, że wszystkie są na równi uzasadnione. Jak zaśpiewał kiedyś Jack White: "every single worm has a story to tell". Historia zawarta w piosence Skubasa jest równie ciekawa, co w innych - tylko nie każdego ciekawi każda historia.FOXD pisze:Polegającej na spojrzeniu z innej perspektywy, bardziej refleksyjenj, pogłębionej doświadczeniem życiowym, przeżyciami itp.
Jest jeszcze jedna ciekawa umiejętność - spojrzenia na siebie samego sprzed lat, na swoje (jakże błahe z perspektywy czasu) problemy, rozterki i decyzje, i zobaczenia, że wcale nie były błahe, śmieszne i obciachowe. Wynika to z podejrzenia, że zapewne w przyszłości tak samo będziemy patrzeć na obecnych siebie samych, z naszymi (jakże poważnymi) problemami, rozterkami i decyzjami. To pozwala po pierwsze nabrać dystansu, a po drugie zobaczyć to samo w innych ludziach - niezależnie od ich wieku, doświadczenia, poglądów.
Też na "P".lady pisze:Polemizowałabym.FOXD pisze:Lepsze Prodigy niż np. taka Natalia P.
Raczej w drugą stronę jadą.Miszon pisze:Pył już mi się znudził. I to mocno. W kierunku znudzenia kieruje się też Hozer, którego grają wszędzie niemiłosiernie ciężko. Oba jednak pewnie jeszcze nie zamierzają spadać.
A teraz przestałeś lubić, bo ja nadal słucham z przyjemnością.bobby-x pisze:Tak sobie zerkam teraz na Billboard i 30 lat temu lista z 2 lutego
1 2 9 I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS - Foreigner
jak ja to lubiłem.
Chyba tańczysz jak Cię karzą.Emilia pisze:Nie mam nic przeciwko Fiszom i ich Tworzywu, (tańczę jak mi karzą) ale myślę, że czas już odpłynąć na wody pozalistowe, bo się podium robi zatęchłe.