Topu dzwonków - na pewnoairborn pisze:Zgodnie z tą logiką Nokia Tune powinna być w pierwszej setce Topu.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Topu dzwonków - na pewnoairborn pisze:Zgodnie z tą logiką Nokia Tune powinna być w pierwszej setce Topu.
W ogóle szkoda mi zespołu Yes no i Andersona, mocno niedocenionych wykonawców w TWC... Czekam jak sobie proadzi mega suita "Close to the edge" czy przepiękny "Soon". Najwyżej z utworów Yes tradycyjnie będzie hitowy "Owner Of A Lonely Heart" , zupłenie odbiegający od wielkich-starych dokonań grupy Yes z lat 70-tych.tadzio3 pisze:No i na 1403 miejscu mamy ten najstarszy utwór w zestawieniu, bo nie pamiętam aby było coś starszego.Ja również sądziłem, że będzie znaaacznie wyżej.Miszon pisze:Pozycja Andersona to totalna porażka, miałem nadzieję, żę ten numer będzie w top 400..
OK, dzięki za cynk, będę robił playlisty dwusetkami, ta właściwie jest już kompletna (miejsca 1530 - 1401).tadzio3 pisze:Muszę sobie zapisać tę play listę, bo w gąszczu postów zgubię. Mam nadzieję, że będziesz ją uzupełniał co jakiś czas.
Maksymalna liczba utworów w play liście to 200, więc potem trzeba będzie tworzyć następne.
Lady d'Arbanville i Just Like Starting Over już od jakiegoś czasu szorują drugi tysiąc.SSupras pisze:A obawiam się, że najniżej notowanym utworem, który załapał się kiedyś na pierwszą setkę, może być "These are the Days of Our Lives" Queen'u.
ciekawe czy ktoś ma swój numer 1 niżej niż jaairborn pisze:Kurcze, tu się aż prosi jakiegoś typera ogłosić (np. "który utwór z mojej pięćdziesiątki znajdzie się najniżej").
Ja mam nisko swój nr 50 - na miejscu 1500Yacy pisze:ciekawe czy ktoś ma swój numer 1 niżej niż ja1502 miejsce
oczywiście najniżej z mojej "50"...