No i pomogło.
Od kilku tygodni na LPPT piosenki ze Szczęśliwej Trzynastki wchodzą do Poczekalni, a w dwóch ostatnich uczyniło tak po parę utworów! I to jest właściwa droga. Wiem że to raczej nie moja zasługa, ale jakiś tam maleńki ruch uczyniłem, mocno dyskutując w jednym z wątków z głosowaniem na ten temat i proponując pewne zmiany. Największa chyba jest jednak taka, że przestano wyróżniać kolorem czerwonym nowości i już tak hurtowo one nie zasiedlają Poczekalni i czołowej 30!
A teraz przejdę do swego podsumowania. Zabrano mi mój ulubiony kabaret, no jak tak można?
Z drugiej strony patrząc niby przebój
DR leciał w minionym tygodniu codziennie rano w Trójce jako piosenka dnia, ale tylko w czterominutowym fragmencie! W ten sposób słuchacze stracili możliwość poznania jego najlepszej części.
Jakoś się przemogłem i promowaną piosenkę upchnąłem w dziesiątce na zaszczytnym i świetnie do nie pasującym miejscu.
Szkoda że nikt dotąd nie promował
"Autobusu" (ja akurat w tej zabawie nie biorę czynnego udziału) bo przy takich zmianach w Sz-13 wystarczyłoby
Oksanie ponownie wejść do tego grona i byłaby o wiele większa szansa niż przedtem na awans do Poczekalni.

Bo u mnie ma szansę, wraca na pierwsze! Do tego mam aż trzy powroty ale też znalazły się dwie nowości. Zatem mogę siebie pochwalić bo ruch na liście spory, może tylko za mały na samym szczycie?
01. (2) Oksana Predko feat. Nut Cane - AUTOBUS
02. (3) Foo Fighters - SOMETHING FROM NOTHING
03. (1) Damien Rice - IT TAKES A LOT TO KNOW A MAN
04. (4) Maciek Balcar - NIEWIERNI SOBIE
05. (P) L.U.C ft. Krystyna Prońko, K2, Mesajah – W ZWIĄZKU Z TYM
06. (N) Doobie Brothers, The & Amanda Sudano Ramirez & Vince Gill - YOU BELONG TO ME
07. (5) Mark Ronson feat. Bruno Mars - UPTOWN FUNK
08. (P) Jessie Ware - SAY YOU LOVE ME
09. (P) Piotr Bukartyk - KUP SOBIE PSA
10. (N) Emigrate - EAT YOU ALIVE
I jeszcze jakby w zgodzie z nową tradycją, druga dziesiątka:
11. Renata Przemyk - NIC TO JEST
12. Acid Drinkers - 25 CENTS FOR A RIFF
13. Nickelback - EDGE OF A REVOLUTION
14. Mela Koteluk - ŻURAWIE ORIGAMI
15. Les Ki - LEPIEJ WCALE
16. Organek - GŁUPI JA
17. John Waite - ISN'T IT ME