Czyli całkiem rzut beretem od nieistniejącego miasta i głównego portu - kryjówką piratów - na wschodnich wybrzeżach Jamajkijollyroger72 pisze: mieszkającym we Wrocławiu

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Czyli całkiem rzut beretem od nieistniejącego miasta i głównego portu - kryjówką piratów - na wschodnich wybrzeżach Jamajkijollyroger72 pisze: mieszkającym we Wrocławiu
To są tacy jeszczejollyroger72 pisze:Powinnaś przyjechać na zlot. Poznałabyś być może większych (albo przynajmniej bardziej zakręconych)BeataB pisze:Największym fanem LP3 jakiego znam
Mój Port Royal leży ok. 100 km na zachód od Wrocławia czyli 2 rzuty beretemBeataB pisze:Czyli całkiem rzut beretem od nieistniejącego miasta i głównego portu - kryjówką piratów - na wschodnich wybrzeżach Jamajki
Ale że ta kryjówka piratów to niedaleko Przemkowskiego Parku Krajobrazowego?jollyroger72 pisze:Mój Port Royal leży ok. 100 km na zachód od Wrocławia czyli 2 rzuty beretemBeataB pisze:Czyli całkiem rzut beretem od nieistniejącego miasta i głównego portu - kryjówką piratów - na wschodnich wybrzeżach JamajkiA trzy do Oławy
Może nawet jest szansa przekonać się o tym na zlocieNicoletta pisze:hmmmm kto wie to może i kiedyś minęłam DarkaM na ulicy?![]()
A to po sąsiedzku. Bo ja mieszkam na obrzeżach powiatu bolesławieckiego, tuż przy tym Parku.BeataB pisze: Ale że ta kryjówka piratów to niedaleko Przemkowskiego Parku Krajobrazowego?
To Ty też wrocławianka jesteśNicoletta pisze:hmmmm kto wie to może i kiedyś minęłam DarkaM na ulicy?![]()
wydało się ...jollyroger72 pisze: To Ty też wrocławianka jesteś![]()
Nicoletta pisze:A kim jest DarekM?
Wykluczone. To postać fikcyjnaNicoletta pisze:hmmmm kto wie to może i kiedyś minęłam DarkaM na ulicy?![]()
Twoje notowania rosnąDarekM pisze:W końcu to topic poświęcony bieżącym notowaniom...
[mode=moderator]proszę o niewstawianie pustych linii po cytowanych wypowiedziach[/mode]BeataB pisze:Czyli całkiem rzut beretem od nieistniejącego miasta i głównego portu - kryjówką piratów - na wschodnich wybrzeżach Jamajkijollyroger72 pisze: mieszkającym we Wrocławiu
Nowy Archive piękny... ale nikt na forum nie zauważył uderzającego podobieństwa śpiewu wokalistki Archive do Adele w tym utworze.. Jak pierwszy raz usłyszałem go na antenie Trójki myślałem, że to nowy utwór Adele. Ten klimat i śpiew to totalne ksero Adele.FOXD pisze:Z pierszą częścią się zgadzam, z drugą niekonieczniekajman pisze:Dla mnie jeden ze słabszych w ich dorobku, a Again to zawsze top 2.miszony pisze:Wolę takie Archive niż nudne Again
Kompozycja bardzo podobna, tonacja ta sama, zaśpiew bardzo zbliżony przez co wokal wydaje się być podobny.obserw99 pisze: Nowy Archive piękny... ale nikt na forum nie zauważył uderzającego podobieństwa śpiewu wokalistki Archive do Adele w tym utworze.. Jak pierwszy raz usłyszałem go na antenie Trójki myślałem, że to nowy utwór Adele. Ten klimat i śpiew to totalne ksero Adele.