Tak, ale teraz to chyba już definitywnie papa na dzisiaj. No, chyba, że Mela wskoczy na szczyt...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
na co nie narzekali?Nicoletta pisze:a byłeś'?Tomekk pisze: Jakoś mi go nie szkoda. Szczególnie po słynnym koncercie w Warszawie...
fani nie narzekali, kto go zna zaskoczony nie był, a Krakowem nadrobił wszystko na wtedy i na zaś
no właśnie. za co...Milka357 pisze:5 do góry???!!! Za co?!
Za Niebo z Wielkiej litery.Nicoletta pisze:no właśnie. za co...Milka357 pisze:5 do góry???!!! Za co?!
ale czy to pierwszy raz? nie. kto bywa na koncertach, wie czego można się spodziewać.ku3a pisze: na jego zachowanie? owszem, nie narzekali. zupełnie innymi słowami można opisać reakcje na jego zachowanie.
a co było w Krakowie to mnie nie interesuje. mnie interesuje jak było w Warszawie i to, że za taką cenę dostaliśmy jedynie 25-minutowy występ. oraz to mnie interesuje, że LiveNation sobie w kulki leci.
Też wolę ale kotki mamy dwie kochane znajdy.Milka357 pisze:A ja tam wolę koty
Tak, pisała o tymbarb42 pisze:A propos, znalazł się kot Emilii?
Ja jedną, a i tak lepsza od psa z zadyszką Bukartykabobby-x pisze:Też wolę ale kotki mamy dwie kochane znajdy.Milka357 pisze:A ja tam wolę koty
Liczyłem na U2, ale po dzisiejszym notowaniu chyba już nie ma co na nich liczyć.FOXD pisze:Ależ zastój kolejny tydzień na szczycie listy.
No to grabula raz jeszcze!Nicoletta pisze:no! 4 miejsce przynajmniej do zaakceptowania!
A, bo Ty jeszcze nie wiesz - w tym wątku większość najlepszych konwersacji to offtopy, więc raczej są mile widziane (przez użytkowników, bo przez administrację już troszkę mniej - ale tylko troszkę).Nicoletta pisze:ale już nie offtopuję
My też mamy dwie i na pewno są wierniejsze niż co niektórzy ludzie.Milka357 pisze:Ja jedną, a i tak lepsza od psa z zadyszką Bukartykabobby-x pisze:Też wolę ale kotki mamy dwie kochane znajdy.Milka357 pisze:A ja tam wolę koty