top3 bez zmian
szkoda, bo zdecydowanie wole schody! mistrzostwo!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Lubię toku3a pisze:porównanie forum i "fejsika" - Stelmi trafił (może niechcący) w sedno mówiąc w pewnym momencie o kolejnej pękniętej granicy lajków, a potem zaprosił na komentowanie na forum. hłehłe. bo tu się komentuje, a tam się nabija lajki. taka sytuacja.
Taaa... I to teżMiszon pisze:Łeee.... zgłaszam oficjalny protest, wyniki zostały sfałszowane!
Z mojego Top-50 w Top-100 pojawiło się 13 utworów.Grzegorz1973 pisze:Z mojego TOP 50 w Trójkowym zestawieniu znalazły się 4 piosenki :
Z blues rocka było jeszcze Whole Lotta Love (przecież to w oryginale blues Willie'go Dixona) i Hey Joe Hendrixa, czyli dwa moje głosy w setce.obserw99 pisze: Zmartwił mnie wysoki spadek "Since I've been loving you", jedyny kawałek blues rocka w Top-100.
Tak masz rację ale najbardziej blues-owy kawałek w Top-100 to jednak "Since I've been loving you"lady pisze:Z blues rocka było jeszcze Whole Lotta Love (przecież to w oryginale blues Willie'go Dixona) i Hey Joe Hendrixa, czyli dwa moje głosy w setceobserw99 pisze: Zmartwił mnie wysoki spadek "Since I've been loving you", jedyny kawałek blues rocka w Top-100.
ale ja nie żartuję z JK, tylko nie zgadzam się na takie wyniki. Top jest nieważny, niemożliwe żeby Starless wypadło, skoro od 20 lat nie chce wypaść Kayleigh.Grzegorz1973 pisze:Nie wiem co jest w tym śmiesznego ? Chyba, że powtórzymy po jednym aktorze (notabene zarabiającym po 18 tyś / tygodniowo za udział w TzG), śpiewającym (?) w swojej piosence "... jest dobrze..." .
Mnie takie żarty z J.K. nie śmieszą, choć w wielu kwestiach się z nim nie zgadzam. Niestety jest jedynym z niewielu polityków sprzeciwiającemu się pracy do 67 lat za marne pieniądze.
Miszon chodziło mi o ten post, a nie o Twój.
Niedawno Gotye i Adele święcili ogromny sukces na LP3. Jeszcze w tym samym roku dodano te utwory do TWC i wysoko zadebiutowały. Nie wnikam czy to dobre utwory czy nie.Grzegorz1973 pisze:jollyroger72 pisze: Myślę, że może zmniejszenie liczby głosów do 5-10 zapobiegłoby stagnacji topu. Niesamowite, że nic się nie zmienia i lista jest tak przewidywalna. Świadczy o tym chociażby fakt, że w tym roku nie było żadnej nowości w TOP 100.
spore uogólnienie. ja chętnie oddałbym 2 x 50 głosów i to by były BARDZO ulubione moje utwory.airborn pisze:Takich naprawdę ulubionych kawałków się ma - powiedzmy - dwadzieścia, może trzydzieści.