Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Emilia pisze:U mnie dzisiaj top w tle, mój ukochany kot Decybel gdzieś poszedł i dotąd nie wrócił, także przeryczałam cały dzień.
Oj, to życzę Ci aby szybko się odnalazł, bo lubię koty i nie chciałabym aby błądził zbyt długo po mrozie.
To samo sobie pomyślałem.
Teraz zdziwiony Czesław świętej pamięci. Za 16 dni mija... 11 lat. Time flies...
Czy coś mnie ominęło, czy nie zarejestrowałem dzisiaj obecności "Dni, których nie znamy"?
Takie jakieś skojarzenie mam.
Ja co roku biorę moje statystyki przesłuchanych utworów i po kolei jadę z głosowaniem, jeśli jest to w zestawie do głosowania.
Później dopełniam jeszcze wykonawcami, jak jest jakiś wykonawca, którego lubię, ale nie koniecznie z tą piosenką, którą bym chciał to głosuję na tę, która jest niezła i ma największe szanse na TOP. Bo jak nie ma danej piosenki, to niech chociaż zespół będzie.
Nicoletta pisze:akurat chociaż jedna piosenka The Smiths by tu ładnie wyglądała w zestawieniu.,
Takie There is a light .... to zdecydowanie zasługuje na miejsce w topie wszechczasów.,
Marzenie ściętej głowy przynajmniej przez najbliższe kilkanaście lat A "Light" nawet w zestawie nie ma...
kilkanaście lat?
może jednak jakoś by się udało ..... wiesz w imię maksymy marzenia zmieniaj w cele
Nicoletta pisze:akurat chociaż jedna piosenka The Smiths by tu ładnie wyglądała w zestawieniu.,
Takie There is a light .... to zdecydowanie zasługuje na miejsce w topie wszechczasów.,
Marzenie ściętej głowy przynajmniej przez najbliższe kilkanaście lat A "Light" nawet w zestawie nie ma...
tadzio3 pisze:Po prostu dobra muzyka zawsze się broni.
A David Bowie to jest niedobra muzyka? Nikt mnie nie przekona, że The Eagles są lepsi od niego. To wszystko kwestia przyzwyczajeń (pop)kulturowych Polaków, wpajanych przez pokolenia.
To też dobra muzyka i zapewne ma wiele fanów wśród tych dziesiątek tysięcy głosujących, ale setka ma tylko 100 miejsc, więc zostają te, na które najchętniej oddawane są głosy. Najwyraźniej więcej fanów ma The Eagles, a konkretniej akurat tej piosenki.
Autobiografia awansowała, ale zaskoczenie, Obywatel G.C. najlepszy od lat, o jedno miejsce pobił rekord sprzed 4 lat, a Orły na 23.miejscu, superzaskoczenie. Teraz czekamy na rekordowe Paranoid.