hehesaferłel pisze:AKCJA!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
hehesaferłel pisze:AKCJA!
A my mieliśmy chwile spokoju.kapitanBOMBA pisze:Tak tez zrobilem (w sensie z tym swiatlem i oczami) i tak mnie zmorzylo, ze zbudzil mnie dopiero sygnal czasu przed wiadomosciami. W miedzyczasie jak widze przespalem slabe tsa i kolejnych slabych i nudnych Flojdow takze w sumie nawet jakies plusy bylymara pisze:KpitaniBombo (mój kapitanie), zgaś światło, zamknij oczy i słuchaj...poczuj te ciary ...a potem napisz jakie te Floydy są beznadziejne.
Oczywiście się z Tobą zgadzam.Geephard pisze:Oczywiście się z Tobą NIE zgadzam.kajman pisze:Niech zyskuje każde inne, tylko nie HH.
Tego się nie rozumie, to się słyszy!Doppelganger pisze:Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego utworu Depeche Mode, ani też fenomenu całej płyty, moim zdaniem trochę nudnej. Oni mają lepsze wydawnictwa.
a Nie pytaj o Polskę to niby "unplugged"?saferłel pisze:Kurde, jedyny stricte elektroniczny kawałek w CAŁYM TOP 100. LUDZIE, CO SIĘ DZIEJE W TEJ POLSZY!?
nigdy przesadnie nie przepadałem za LMR.saferłel pisze:Po Tobie bym się tego nie spodziewałYacy pisze: 10. R.E.M. - Losing My Religion.
BICIOR, nie bicik, BICIOR.kapitanBOMBA pisze:Ostatnia godzina tak slaba ze tym razem odmawiam podania swojego podsumowania. Za to nowa godzina widze z dobrym bicikiem, jest moc![]()
A to czy ktoś Cię o nie prosił?kapitanBOMBA pisze:Ostatnia godzina tak slaba ze tym razem odmawiam podania swojego podsumowania. Za to nowa godzina widze z dobrym bicikiem, jest moc![]()
Sting na miejscu 1000Miszon pisze:Pytanie mam - nie słuchałem od Layli: czy były po Cockerze jakieś inne utwory spoza 100-ki? (i na którym miejscu te utwory są i między jakimi miejscami leciały?) Bo wiem, że Sting przed godziną 14, przed miejscem 58.