Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Szkoda,że pearl jam spadło aż25pozycji,ciekawe,czy będzie alive i jeremy.Dżem jest już4 piosenką polską w dzisiejszym topie,jeszcze tylko13polskich piosenek.Czy będą jakieś nowości dzisiaj?
saferłel pisze:Będą w ogóle jakieś nowości? Ktoś ma przecieki odnośnie jakichś roszad? Skoro Korea hakuje same Stany, to jaki problem wejść na komputer Niedźwiedzkiego?
Przecież dobrze wiesz, że nie można podać ile będzie nowości, ile skoków, ile spadków i ile na tej samej pozycji bo to popsuje całą zabawę.
[/quote="Gary"][/quote="kjm"]Czy ktoś zwrócił uwagę, że Marek powiedział, czego zabraknie (chyba niespodziewanie). [/quote]nie, na priv poproszę[/quote]Może lepiej, żebyś na razie nie wiedział.
Geephard pisze:
Gary pisze:nie, na priv poproszę
ja też jeśli mozna.
Napiszczie na PW to odpowiem, bo nie wyrabiam z czytaniem.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2015 11:49 am przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
jblaminsky pisze:Jako fanowi Bitli chyba nie wypada napisac ale co tam - nie lubie LIB ani Hey Jude. Obie nie dostaly nigdy glos ode mnie. Zdecydowanie wole inne.,
Ja nie cierpię Yesterday, nie rozumiem tego fenomenu.
Na początku sluchałem wszystkich tych utwórów, które zwykle zapełniają typowe składanki. Jak juz zebralem "główną" dyskografię i troche dodatkowych, to wiele piosenek Bitli omijam szerokim łukiem. Yesterday też nie przepadam. Dobrze, że przestałem kolekcjonować płyty bo patrzac na to ile tego teraz wychodzi, pewnie jadłbym suchy chleb.
bobby-x pisze:
Przecież dobrze wiesz, że nie można podać ile będzie nowości, ile skoków, ile spadków i ile na tej samej pozycji bo to popsuje całą zabawę.
Wiem, dlatego tym bardziej ciekawi mnie dlaczego podana została liczba pozycji od PF czy TB.