Może Marta będzie wyrozumiała, wybaczy Ci tę pomyłkę i zaliczy głosyRostov pisze:Wątpię, by moje głosy zostały zaliczone, bo z rozpędu wpisałem w środę swoje głosowanie w top nowości (...)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Może Marta będzie wyrozumiała, wybaczy Ci tę pomyłkę i zaliczy głosyRostov pisze:Wątpię, by moje głosy zostały zaliczone, bo z rozpędu wpisałem w środę swoje głosowanie w top nowości (...)
Dzięki za pomoc.jollyroger72 pisze:Koniec głosowania.atram842 pisze: Ale prosiłabym kogoś o zamknięcie głosowania o 12:00, bo nie będę mogła tego zrobić.
my naprawdę jesteśmy jacy-ś inni?atram842 pisze:07. NN. 01. Archive – BLACK AND BLUE 6+3+10+10+6+8+3+1+4+4+6+6+10+2+8+8+3+6=104
Yes, sirYacy pisze:my naprawdę jesteśmy jacy-ś inni?
Bo takowego tam nie ma.Miszon pisze:(...) nie słuchałem, nawet fragmentu ze strony
No własnie niepotrzebnie chyba, bo startu do Distorted nie ma, więc nie dziwi tak niska pozycja w Liscie, bo w forumowej to chyba za zasługi.adameria pisze:Nie, nam się chciało ciut wysilić i... przesłuchać.
U wielu osób na prywatnych listach zawędrowało to znacznie wyżej niż Distorted, a w topie Archive było też wysoko mimo że był to zupelnie świeży utwór. Więc to chyba nie kwestia zasług.temik3 pisze:No własnie niepotrzebnie chyba, bo startu do Distorted nie ma, więc nie dziwi tak niska pozycja w Liscie, bo w forumowej to chyba za zasługi.
To Twoje zdanie i wielu innych, ale wielu innych twierdzi, że to słaby utwór podobnie jak ja. Każdy ma swoje prywatne listy i ma swoje zdanie odnośnie utworów, w mojej prywatnej to nawet nie wygrało by z Sobotą czy pocztówką. A to, że zawędrowało wysoko w Topie to może właśnie dlatego że świeże i większości osób nie chciało się słuchać starszych wielu lepszych utworów. Ja się nie przysłużyłem do tego aby było niżej i nie głosowałem a to dlatego, że ciężko było by mi sklecić dobrą dziesiątkę.kajman pisze:U wielu osób na prywatnych listach zawędrowało to znacznie wyżej niż Distorted, a w topie Archive było też wysoko mimo że był to zupelnie świeży utwór. Więc to chyba nie kwestia zasług.temik3 pisze:No własnie niepotrzebnie chyba, bo startu do Distorted nie ma, więc nie dziwi tak niska pozycja w Liscie, bo w forumowej to chyba za zasługi.
Zgodzę się że najsłabszy z trójki, ale i słabszy od kilku innych z Restriction.TomaszBr pisze:Mnie ogólnie zaskakuje ta popularność B&B, bo dla mnie to najsłabszy spośród ostatnio wydanej trójki z Restriction
To nie moje zdanie. U mnie ten utwór w top50kilka zespołu się nie znalazł.temik3 pisze:To Twoje zdanie
Aż tak źle tego nie oceniam. Podoba mi się nawet najbardziej z tej bardzo przeciętnej trójki.temik3 pisze:w mojej prywatnej to nawet nie wygrało by z Sobotą czy pocztówką
Natomiast to zdanie uważam za niesprawiedliwe, bo przynajmniej co do sporej części osób, które głosowały na ten utwór to mam pewność, że bardzo dobrze znają dorobek zespołu i świeżość utworu nie ma tu nic do rzeczy. Oni po prostu uważają ten utwór za jeden z najlepszych w ich karierze. I mają do tego prawo.temik3 pisze:A to, że zawędrowało wysoko w Topie to może właśnie dlatego że świeże i większości osób nie chciało się słuchać starszych wielu lepszych utworów.
Ja udam, że nie czytałem tamtego zdania, bo musiałbym zmienić swoje zdanie o Tobie.temik3 pisze:Doskonale to rozumiem, ale nie napisałem, że wszyscy tylko niektórzy i nie na pewno tylko może.
Myślę, że nikt tego tak ot nie wyrzuci z zestawu, bo nieładnie by było. A jeśli chodzi o fanów, właśnie kiedyś na Myslovitz, Archive, U2, Coldplay, Hey, Edytę B.,Bajm, Budkę S. głosowali fani i choćby piosenka była fatalna to i tak debiutowała w podstawowej powiedzmy 20 -tce. Teraz podobnie jest z Rojkiem, Luxami, Melą, Floydami, Fiszem do tego dochodzi częste granie ich utworów na antenie. Nie twierdzę, że to złe, ale w jakiś sposób jednym zwiększa szanse innym zmniejsza. No ale gra się to co jest modne. Całe szczęście, że można jeszcze posłuchać autorskich audycji i usłyszeć coś czego nigdzie indziej się nie gra.Niedawno rozmawiałem z fanami Lady Pank i stwierdzili, że gdy tylko jakikolwiek utwór Panków pojawiał się w zestawie to słali kartki, dzwonili, głosowali, ale po pewnym czasie gdy zespół coraz rzadziej gościł w Trójce na antenie odpuścili sobie słuchanie Trójki i głosowanie. Moda mija i żeby wrócić na szczyt bez głosów fanów trzeba nagrać coś spektakularnego bądź związanego z jakimś wydarzeniem.konwicki1980 pisze:[ A leniwi fani pewnie i teraz nie zagłosują na coś, czego nie znają.![]()
Ogólnie ta sytuacja trochę mnie podłamała. Mam nadzieję, że utwór nie zniknie nagle z zestawu, jak to już bywało.
Niedawno był top Archive, więc utwór znam bardzo dobrze [bez łaski TrójkiSundrajta pisze:Jednakże nie przeszkodziło Ci to zagłosować na tę nowość.neon.ka pisze:Ech, a już myślałam, że na dobre odeszli od tego zwyczaju wrzucania utworów w środku tygodnia...Yacy w poniedziałek pisze:Dodano:
Archive - BLACK AND BLUE![]()
![]()
[do tego nie ma fragmentu do odsłuchania... - wiem, wiem, to czas przedświąteczny...]
(...)![]()