głosuj, głosuj jeszcze masz całe 9 godzindominik_fi pisze:Skoro wyniki będa po 24 to jeszcze moge zagłosować czy juz nie bo byłem na praktykach i nie było czasu!
Nasza lista 2
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Oczywiście, że do 1/16.Robinson pisze:Zapewne chodzi Ci o awans do 1/16, a nie 1/32.kajman pisze:Obecnie 8 punktów gwarantuje dostanie się do 1/32, ale to może się zmienić.
1/16 = 32 utwory
1/32 = 64 utwory
8 punktów gwarantuje awans? To chyba dość wysoki próg. W poprzedniej edycji było chyba jakieś 5 pkt.
Faktycznie chyba przedtem potrzeba było mniej punktów. Ale to pewnie dlatego, że poza liderem jest straszny tłok i kolejne piosenki mają znacznie mniej punktów niż piosenki z tych samych miejsc w 1 edycji.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Ja myślę, że chodziło o to, że głosowano na 55 utworów, z czego 3 umieszczone były tylko na 8 miejscach.Gary pisze:To oznacza, że tylko 3 osoby skorzystały z podania 8 miejsc, czy też 3 piosenki są takimi pechowcami?kajman pisze:Zagłosowało do tej pory 18 osób i cóż mogę powiedzieć:
1. Oddano głosy na 52 piosenki + 3 na miejscach ósmych
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A sorka, faktycznie, zapomniałem...Yacy pisze:Byli w topie zerowym!
17 130 SEX PISTOLS - Anarchy In The U.K. 1976
Co do meczów o pietruszkę - mogą być, wolałbym jednak, żeby wiedzieć, kto wygrał dany pojedynek na bieżąco, czyli kto gra o zwycięstwo, a kto o 17 miejsce
Ja to inaczej zrozumiałem. Myślałem, że będzie wiadomo, które piosenki walczą o zwycięstwo, a które o pietruszkę. Jeśli miało to być tak jak tu pisze Miszon to również jestem przeciw.Miszon pisze:Co do meczów o pietruszkę - mogą być, wolałbym jednak, żeby wiedzieć, kto wygrał dany pojedynek na bieżąco, czyli kto gra o zwycięstwo, a kto o 17 miejsce. Sądzę, że to ciekawiej. Później za dużo wrażeń będzie jak wszystko na końću się ujawni.
3 piosenki były tylko raz na 8 i ani razu wyżej. Inne ósme były wyżej iu innych.Gary pisze:To oznacza, że tylko 3 osoby skorzystały z podania 8 miejsc, czy też 3 piosenki są takimi pechowcami?kajman pisze:Zagłosowało do tej pory 18 osób i cóż mogę powiedzieć:
1. Oddano głosy na 52 piosenki + 3 na miejscach ósmych
To nie do końca tak miałoby być. Przy podawaniu wyników rundy będzie już zaznaczone, którzy wykonawcy walczyli o pietruszkę. Zresztą dla uważnych byłoby to jasne, bo w kolejnej rundzie by już ich nie było.Miszon pisze:Co do meczów o pietruszkę - mogą być, wolałbym jednak, żeby wiedzieć, kto wygrał dany pojedynek na bieżąco, czyli kto gra o zwycięstwo, a kto o 17 miejsce. Sądzę, że to ciekawiej. Później za dużo wrażeń będzie jak wszystko na końću się ujawni.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
W rachubę wchodzi jedynie informacja przed rundą kto o co walczy. Walka o17-24 to może byc tylko dodatek. W innym przypadku jestem przeciw!!!kajman pisze: Przy podawaniu wyników rundy będzie już zaznaczone, którzy wykonawcy walczyli o pietruszkę.
Nie wyobrażam sobie że po rundzie dowiaduję sie że utwory o których myśałem że walczą o coś lądują gdzieś na dole.
Myślę że zbytnie mieszanie z zasadami może źle się skończyć dla Naszej Listy - najlepsze są proste jasne zasady a nie sztuczne podsycanie emocji. Sorki że sie trochę rozpisałem ale dla mnie było jasne że wiemy gdzie są 1-16 i reszta, dopiero po postach Miszona i Garego zaczęło mi się coś nie podobać.
No to rozpoczynymy odliczanie... 5 magicznych minut 
W ogóle w ciekawym okresie się ta runda kończy: Rydzyk narozrabiał, Lepper wyleciał, a Iza się jutro broni
W ogóle w ciekawym okresie się ta runda kończy: Rydzyk narozrabiał, Lepper wyleciał, a Iza się jutro broni
Ostatnio zmieniony pn lip 09, 2007 11:57 pm przez IZA, łącznie zmieniany 1 raz.
Minut coraz mniej do godziny 0:00. Jeszcze chwilka i pewnie będzie wiadomo... 
Kciuki przygotowane 
PamiętamIZA pisze:Iza się jutro broni
Ostatnio zmieniony pn lip 09, 2007 11:57 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję i jednocześnie serdecznie gratuluję dzisiejszego sukcesuMartyr pisze:PamiętamIZA pisze:Iza się jutro broniKciuki przygotowane
Ostatnio zmieniony wt lip 10, 2007 12:00 am przez IZA, łącznie zmieniany 1 raz.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.