Bryan! I Pablo! Który zresztą za godzinę z hakiem zaśpiewa w Toruniu
Emilia pisze:
albarn pisze:pozdrawiamy pana Marcina
Jakiego pana Marcina, i dlaczego ta smutna mina? Wtajemnicz mnie, bo nic nie słyszę.
Napisał maila pan, który zwierzył się, że smuta, gdy słyszy maile od par, które wspólnie słuchają listy. On słucha samotnie i nie widzi szansy na zmianę tego stanu sytuacji...
temik3 pisze:A to potem Cię wyręczę jak nam nieprzewidziany wyjazd nie wypadnie.
Dzięki!
U mnie już jakieś 2 tygodnie temu śnieg padał, ale natychmiast topniał. A wczoraj było tak bardzo delikatnie biało, ale nie wiem czy to od śniegu czy szadzi.
35. Pablopavo
34. Coldplpay
miszony pisze:Tomku, ja tylko napisałem że się Plant piosenkami wymieni no i czy tak się stanie to się okaże.
No tak, ale ktoś kwestionował prezentowanie tej piosenki podczas LP Trójki ze względu na to, że i tak zadebiutuje w Top 30.
Jak widać i słychać - tak nie było
Coldplay musi wejść do Top 30. To chyba jeden z nielicznych zespołów, który umieścił wszystkie swoje piosenki w podstawowym zestawieniu (nie licząc tych wykonawców, którzy mieli jedną albo dwie piosenki na liście).
Samotność lajtmotivem Listy, kolejny dowód na to, że dziś mamy dzień z cyklu "jedno co warto, to upić się warto"; chyba nikogo naprawdę wesołego dziś nie spotkałem i sam jestem daleko od tego stanu. :c
Myślałem z początku, że to jakiś fajny bit, a to tylko Coldplay. Well.
albarn pisze:Napisał maila pan, który zwierzył się, że smuta, gdy słyszy maile od par, które wspólnie słuchają listy. On słucha samotnie i nie widzi szansy na zmianę tego stanu sytuacji...
Ja słucham sam listy od 31 lat w słuchawkach. Płaszcz żony wisi na korytarzu od 19 lat, córki od 18, drugiej córki o 15 lat, a kuwety starszej kotki od 8 lat i najmniejszej czarnej kotki “Meli” od dwóch tygodni. Będzie dobrze, bobby.
Emilia pisze:W takim razie witam pana Marcina w klubie.
Ja też
Brian pisze:Skubas lepszy od oficjalnego singla, częściej by mogli wykazywać jakąś inicjatywę w doborze utworów.
to nie jest to oficjalny singiel?
Łona i Webber - jakże prawidzwy jest tekst tego utworu. Smutne to trochę...
W takim razie będą prawdopodobnie 3 nowości w Top 30. Najbardziej cieszy Natalia Przybysz, może osiągnie więcej niż ten nieszczęsny"Miód".
w to, że Kukiz i Karp nie wejdą to nie wierzę
Tomekk pisze:No tak, ale ktoś kwestionował prezentowanie tej piosenki podczas LP Trójki ze względu na to, że i tak zadebiutuje w Top 30. Jak widać i słychać - tak nie było .
nikt nie kwestionował faktu i nikt tam nie pisał o debiucie w top 30. Przeczytaj jeszcze raz uważnie.