prz_rulez pisze:Ja tam nei chcę być złosliwy, ale ten utwor Rojka brzmi troche jak utwory Eurowizyjne... i to niekoniecznie te w "moim" stylu. No, ale moze sie jeszcze do tego utworu przekonam...
Włąśnie, gdyby takei utwory (lekkie, łątwie i przyjemne, ale nie TANDETNE) BYŁY NA EUROWIZJI - ten festiwal oglądałoby się... jeszcze przyjemniej
Pamiętajmy, ze jest to utworek do filmu familijnego...
prz_rulez pisze:Ja tam nei chcę być złosliwy, ale ten utwor Rojka brzmi troche jak utwory Eurowizyjne... i to niekoniecznie te w "moim" stylu. No, ale moze sie jeszcze do tego utworu przekonam...
Włąśnie, gdyby takei utwory (lekkie, łątwie i przyjemne, ale nie TANDETNE) BYŁY NA EUROWIZJI - ten festiwal oglądałoby się... jeszcze przyjemniej
No w tym roku pierwszy raz nie oglądałem tego co oglądałem odkąd pamiętam, czyli głosowań poszczególnych krajów....samego koncertu to tradycyjnie nie oglądałem.
No w tym roku pierwszy raz nie oglądałem tego co oglądałem odkąd pamiętam, czyli głosowań poszczególnych krajów....samego koncertu to tradycyjnie nie oglądałem.
Chyba już 2 rok z rzędu skandalicznie skrócono głosowanie - tylko do podawania pierwszej trójki. Na tym konkurs stracił bardzo wiele :-/
Ostatnim utworem, który był blisko najlepszej 50tki podsumowania wszech czasów było chyba "Talk" Coldplay, a ostatnim, które weszło do tej 50tki, chyba "Precious" lub "Yo're beautiful".
Piotr pisze:Utwory z ostatniego, 1327 notowania zajmują w podsumowaniu wszech czasów następujące pozycje:
286 • 221 • 2 • 2 • 18 • HUNTER & KRZYSZTOF DAUKSZEWICZ — Easy Rider • 18
297 • 217 • 1 • 3 • 16 • KAISER CHIEFS — Ruby • 12
379 • 194 • 1 • 1 • 13 • VILLE VALO & NATALIA AVELON — Summer Wine • 4
No to specjalnie nie namieszają te piosenki w czołówce. Żadna z nich pewnie nawet w 200 się nie zamelduje. Ale może uda się to komuś z obecnej pierwszej 3, ale na to trzeba by z 2 miesiące poczekać.
Gary pisze:Ostatnim utworem, który był blisko najlepszej 50tki podsumowania wszech czasów było chyba "Talk" Coldplay, a ostatnim, które weszło do tej 50tki, chyba "Precious" lub "Yo're beautiful".
Ale do pierwszej setki, to jeszcze nie tak dawno coś weszło. Chyba ostatnia była Bombonierka.
kajman pisze:No to specjalnie nie namieszają te piosenki w czołówce. Żadna z nich pewnie nawet w 200 się nie zamelduje. Ale może uda się to komuś z obecnej pierwszej 3, ale na to trzeba by z 2 miesiące poczekać.
Hunterowi brakuje 9 punktów, aby wejść do 100 najlepszych polskich utworów. Może się to jednak nie udać.
kajman pisze:Ale do pierwszej setki, to jeszcze nie tak dawno coś weszło. Chyba ostatnia była Bombonierka.
Z piosenek, które były w tym roku na liście jeszcze "Byłabym" i "Nocnym pociągiem aż do końca świata".