zbyszu pisze:Jeśli dobrze widzę to w zawodach juniorskich w Londunie Urszula Radwańska zagrała dziś w 3 (słownie: trzech) !!!!!!! meczach. Wszystkie zwycięskie:
1) w III rundzie singla 7:5; 6:1
2) w IV rundzie singla z rozstawioną z nr 1 Rosjanką 7:5; 6:1
3) w I rundzie debla 6:4; 6:3
Musze to sprawdzić
Wszystko się zgadza. Zarówno Kasia Piter jak i Ula Radwańska wygrały dziś po 3 mecze (2 w singlu i 1 w deblu). Ogromny sukces!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zbyszu pisze:Apropo...
A kto z Was ma teraz ładowarkę od telefonu komórkowego w kontakcie ? (oczywiście nie łądujac właśnie telefonu)
ja mam w domu. kabelek przewaznie mi sie wbija w tylek jak spie bo zapominam go za łózko wywalic....
Ups, biedna natura :-/
wstyd sie przyznac.. ale moj kabel tez na lozku , telefon na biurku a wtyczka w kontakcie. Swoja droga dziwnie sie przyjelo. Jakbym ladowarke do batwrii wlaczal to pewnie podlaczona bylaby calosc..
jblaminsky pisze:
wstyd sie przyznac.. ale moj kabel tez na lozku , telefon na biurku a wtyczka w kontakcie. Swoja droga dziwnie sie przyjelo. Jakbym ladowarke do batwrii wlaczal to pewnie podlaczona bylaby calosc..
Troche nie rozumiem o co biega - ale skrucha najważniejsza. I moze się uda co nieco poprawić?
jblaminsky pisze:
Troche nie rozumiem o co biega - ale skrucha najważniejsza. I moze się uda co nieco poprawić?
Zaplatalem sie w slowach. CHodzilo mi o to ze wiele urzadzen ma odlaczany kabel a chyba tylko zdarza sie to przy komorkach ze kabel zostaje w pradzie bez wzgledu czy sie laduje komorke czy nie..
"What I've done" to moim zdecydowaniem najlepsza piosenka w pierwszej trójce.
Co do ładowarek to największą szkodą dla przyrody jest podłączanie do niej telefonu na całą noc, jeśli do naładowania wystarczają 2 godziny. Jeśli ładowarka nie posiada żadnych diod to nie pobiera żadnej energii, nawet jeśli jest podłączona do kontaktu
Gary pisze:
Co do ładowarek to największą szkodą dla przyrody jest podłączanie do niej telefonu na całą noc, jeśli do naładowania wystarczają 2 godziny. Jeśli ładowarka nie posiada żadnych diod to nie pobiera żadnej energii, nawet jeśli jest podłączona do kontaktu
W radio ( i w którejśtam Wyborczej) mówili (i pisali) co inengo
Wojtasss pisze:tylko skad on wie co bedzie pierwsze jasnowidz czy co chyba ze liczy sobie ile ozycji itp obronilo miejsce ile do gory chcialo by mu sie heheheh
Dokładnie tak. Też bym wiedział, tylko zagapiłem się i nie usłyszałem wszystkiego.
Gary pisze:
W radio ( i w którejśtam Wyborczej) mówili (i pisali) co inengo
Ważniejsze w mojej wypowiedzi było to co czyni więcej szkód. Zresztą nie tylko przyrodzie, ale także baterii i telefonowi.
Lista kończy się optymistycznie nastrajającą piosenką. Dzięki za wspólne słuchanie i komentowanie. Do następnej listy, która ze względu na spodziewane nowości zapowiada się niezwykle ciekawie.
1 (b/z). "Cisza i wiatr" znowu na szczycie - kawałek prostszy (co nie znaczy prostacki) i bardziej popowy od tego, co Artur robi z Myslovitz, ale i tak urzeka, nawet jeśli muzykę napisał kto inny . Doskonale wynagradza niedosyt po braku Myslovitz w Top 10.
10. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
9. MOTOREK - Grzegorz Turnau
8. ERA RETUSZERA - Nosowska
7. 2 000 000 GLOSÓW - El Dopa
6. CLOSER - Travis
5. EVERYTHING - Michael Buble
4. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
3. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
2. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
1. CISZA I WIATR - Artur Rojek
Gary pisze:Co do ładowarek to największą szkodą dla przyrody jest podłączanie do niej telefonu na całą noc, jeśli do naładowania wystarczają 2 godziny. Jeśli ładowarka nie posiada żadnych diod to nie pobiera żadnej energii, nawet jeśli jest podłączona do kontaktu
To co ja mam powiedzieć, kiedy wsadzam komórkę do ładowarki i zapominam o niej na tydzień. A swoją drogą dzięki, bo od 15 się ładuje. Zaraz wyjmę.
Gary pisze:Lista kończy się optymistycznie nastrajającą piosenką. Dzięki za wspólne słuchanie i komentowanie. Do następnej listy, która ze względu na spodziewane nowości zapowiada się niezwykle ciekawie.
Mnie z kolei Rojek usypia, a radością życia i energią napełnia Jopek.
Gary pisze:Co do ładowarek to największą szkodą dla przyrody jest podłączanie do niej telefonu na całą noc, jeśli do naładowania wystarczają 2 godziny. Jeśli ładowarka nie posiada żadnych diod to nie pobiera żadnej energii, nawet jeśli jest podłączona do kontaktu
To co ja mam powiedzieć, kiedy wsadzam komórkę do ładowarki i zapominam o niej na tydzień. A swoją drogą dzięki, bo od 15 się ładuje. Zaraz wyjmę.
Ups, to mamy dzięki Tobie troszkę mniej lodowca w Arktyce
Ja tam nei chcę być złosliwy, ale ten utwor Rojka brzmi troche jak utwory Eurowizyjne... i to niekoniecznie te w "moim" stylu. No, ale moze sie jeszcze do tego utworu przekonam...