Będzie wysoka.kajman pisze:Drobne poprawki i oceny dla Turnaua i Koteluk natłukły mi taką średnią, jakiej nigdy bym się po sobie nie spodziewał.
 Ja natomiast piosenki Turnaua i SB usłyszałem w Trójce po razie więc nie odważę się obecnie ich oceniać! W tym momencie wahałyby się one w granicach pięciu oczek ale u mnie po kilku odsłuchach może dojść sporadycznie do drastycznych zmian (w obie strony).
  Ja natomiast piosenki Turnaua i SB usłyszałem w Trójce po razie więc nie odważę się obecnie ich oceniać! W tym momencie wahałyby się one w granicach pięciu oczek ale u mnie po kilku odsłuchach może dojść sporadycznie do drastycznych zmian (w obie strony).   
 A zatem moi drodzy...
KONIEC GŁOSOWANIA
na obie punktowane wersje z wyjątkiem Typera, w którego możecie się jeszcze bawić do osiemnastej.

Wszystko przez to, że tak długo nie było linków do trzech utworów. Pozostałe oceniłem wcześniej, ale chciałem poczekać na te 3 brakujące, po czym w czwartek zwyczajnie o tym zapomniałem, a w piątek do południa nie byłem przy kompie
 Wszystko przez to, że tak długo nie było linków do trzech utworów. Pozostałe oceniłem wcześniej, ale chciałem poczekać na te 3 brakujące, po czym w czwartek zwyczajnie o tym zapomniałem, a w piątek do południa nie byłem przy kompie  Cóż, trudno. Wklejam wyniki tylko dla zasady:
 Cóż, trudno. Wklejam wyniki tylko dla zasady:

). Nieco zaskakuje słabość
 ). Nieco zaskakuje słabość