Utwór nie był notowany
w poczekalni
2014 Roku
MIEJSCE: 6
PUNKTY 543
NAJWYŻSZA POZYCJA: 1 x4
ILE RAZY W TOP30: 21
Wszech Czasów
MIEJSCE: 104
PUNKTY 336
NAJWYŻSZA POZYCJA: 1 x4
ILE RAZY W TOP20: 20
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
kajman pisze:Dzisiaj kabaret w dołku, bo Artur wyleciał, a Yugo sporo w dół.
niestety ale to prawda.gżegoż pisze:Muszę to napisać|
Ale teraz też zdarzają się takie potworki jak ten Pył. Ale wtedy było ich jednak więcej.kajman pisze:A ja napiszę po raz kolejny, że obecną listę uważam za lepszą niż w l. 90-tych. Tam koszmarów było mnóstwo, a dobrych utworów niewiele. Jak sobie spojrzę, co dzisiaj w było j będzie to jakiś 2/3 to dobre lub bardzo dobre utwory.
Dobry wieczór . Co to za zabawa "1 z 33" ?gżegoż pisze: Sorry za to jęczenie, ale ta zabawa 1 z 33 wywołuje u mnie takie gorzkie refleksje
tutaj znajdziesz infoMareKK pisze:Dobry wieczór . Co to za zabawa "1 z 33" ?gżegoż pisze: Sorry za to jęczenie, ale ta zabawa 1 z 33 wywołuje u mnie takie gorzkie refleksje
Urodzinowo!anowika pisze:u22i
Sto lat, jaka piękna liczba lat!JaceK pisze:Urodzinowo!anowika pisze:u22i
Ja mam takie odczucie, że dziś tęskni się do tych utworów z lat 90-tych, bo przez 20 lat rzadko się je słyszało, więc teraz je wspominając wydaje się, że są w większości znakomite. A Ty tutaj masz sporą rację, bo koszmarów tam było bez liku przy oczywiście też sporej liczbie świetnych nagrań. Dziś jak piszesz znalazło by się w tym zestawieniu więcej niż połowa dobrych i znakomitych nagrań, ale znajdą się też ...Pyły. I za dwadzieścia lat pewnie powiemy, że teraz są same koszmary, ale w latach 2014 to były kapitalne utwory. Mamy tendencje do narzekania i nie doceniamy tego co may teraz.kajman pisze:Ale teraz też zdarzają się takie potworki jak ten Pył. Ale wtedy było ich jednak więcej.kajman pisze:A ja napiszę po raz kolejny, że obecną listę uważam za lepszą niż w l. 90-tych. Tam koszmarów było mnóstwo, a dobrych utworów niewiele. Jak sobie spojrzę, co dzisiaj w było j będzie to jakiś 2/3 to dobre lub bardzo dobre utwory.