Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Ja nawet kilka egzemplarzy posiadam. Ostatnie wydania pojawiały się co 2 tygodnie. To taka próba ratowania przed upadkiem.
A jak w kioskach się człowiek pytał o gazetkę "Lista" to się czułem jak kosmita...dlatego jak wyczaiłem kiosk, gdzie można je było kupić to tylko tam chodziłem kupować. Ale i tak nie udało mi się zebrać wszystkich.
ludzie jesteście wielcy czekam z niecierpliwościa na skany ps a moze ma ktos do sprzedania jakiej numery gazetki ja mam nr 5, 9, 12, 13/14, 16, 18/19, 21, 22/23, 24, 27, 29, 31 i 34/35 reszte chetnie bym kupil ps domyslam sie ze wielu innych rowniez No ale moze ktos ma na zbyciu
W moim przypadku te gazetki niestety nie przetrwały próby czasu, a raczej jednej wielkiej przeprowadzki, więc tym bardziej chętnie sobie przypomnę zawartość tych gazetek. Mam gdzieś starą kasetę VHS a na niej Wzrockową, w której Pan Marek rozłożył trzy gazetki: swoją najmniejszą i dwie pozostałe wydawane przez Marka Sierockiego (tą pamiętam, były tam głównie plakaty, mało informacji muzycznych) i największą - Marka Wiernika. Śmiał się wtedy, że dorobił się najmniejszego (pod kątem rozmiaru) wydawnictwa. Pamiętam, że wtedy w 1991 r. każdy "Muzyczny Marek" miał swoją gazetę.
jeśli "Lista" skończyła się na numerze 34/35 to mam wszystkie ...
w dobrym nienaruszonym stanie ...
nie na sprzedaż, oczywiście ...
można kopiować, oczywiście ...
jotemku
mam jeszcze jedna prosbe
a tak wogole to jeszcze raz dzieki bo wykonales kawal roboty, ale w numerze 7 strony 2-7 jest blad omylkowo sa powtorzone w tym pliku strony 1-8
gdybys mogl wrzucic wlasciwe strony bylbys jeszcze wiekszy
przepraszam za skrupulatnosc, nie chce marudzic
ps
no a gdyby ktos wrzucil jeszcze nr 4...
dzieki Bodeczek
w sumie komplet choc kurcze nir ma stron 2 - 7 numeru 7
gdyby ktos byl w posiadaniu bardzo prosze o wrzucenie
dzieki bardzo !!
3-majcie sie
JC pisze:W moim przypadku te gazetki niestety nie przetrwały próby czasu, a raczej jednej wielkiej przeprowadzki, więc tym bardziej chętnie sobie przypomnę zawartość tych gazetek.
ja właśnie jestem kilkanaście dni przed przeprowadzka i natknąłem sie na Listy Już myslałem że brak mi nr 26 ale jest. Są wszystkie... I tak słuchajac ostatniej godziny topu przesidziaem nad nimi grubo ponad godzine...
Mam jeszcze Topy i typy i znalazłem kalendarz z "ludźmi Trójki" gdy dyrektorem był Piotr Kaczkowski. Kalendarz obejmuje rok 1999 i 1/3 roku 2000
Niestety znalazłem też obszerny tekst, który powstał po śmierci Tomka Beksińskiego... i jakoś odechciało mi się dalej przeglądać...