Notowanie 1706 - 10.10.2014 - Mariusz Owczarek z Polanicy Zd

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

miszony
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987

Re: Notowanie 1706 - 10.10.2014 - Mariusz Owczarek z Polanic

Post autor: miszony »

Bobby na stronie trójki nie ma nowych piosenek- tam ciągle figurują z mijającego tygodnia
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

A to musisz poczekać aż Czarna Helena lub Bartosz Gil będą w pracy. Dobrej nocy, jutro z wyboru nie oglądam tego sportowego wydarzenia o 20:45. Może jak Odra wyschnie. Dobrze dzisiaj jest słuchacz powiedział w Zd3 "a co się wydarzyło w ostatnich 5 latach, żeby można było mieć nadzieję, że Polacy mogą być w stanie pokonać Niemców".
Awatar użytkownika
barb42
Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam

Post autor: barb42 »

Taki tekst mogła napisać kobieta i nie myliłam się, świetny numer jeden moim zdaniem.
Dobranoc, jutro będzie piękny dzień.
Awatar użytkownika
drwycior
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
Kontakt:

Post autor: drwycior »

Miszon pisze: Kurde, ale coverów!
Co prawda VooVoo śpiewało dziś na Liście, że "by zrobić cos starego po nowemu zupełnie", ale niestety odnoszę wrażenie, że większość wykonawców wykonujących te covery nie wzięło sobie tej rady do serca (bo nie znali jeszcze tej piosenki VooVoo?). Łącznie z Nosowską, choć tu nie jest tak na maxa odtwórczo, jest jednak jakiś wkład własny.
Właśnie a VooVoo zrobili jeden cover fantastyczny.[/quote]A jaki?[/quote]
Tak na brudno a nawet rynsztokowo Riders on The Storm.
Awatar użytkownika
konwicki1980
Kontakt:

Post autor: konwicki1980 »

LLucky pisze:Nie wiem, ale cofam to, co mówiłem o kserowaniu "Sie ściemnia" przez Nosowską - prawdziwe ksero zaczyna się dopiero teraz, w postaci "Eleanor Rigby" i "Blue Monday". O ile Alice Cooper to w sumie pozytywnie mnie zaskoczył tak kulturalnym podejściem do kopiowania, o tyle Pilichowski troszkę dziwi: czyżby chciał sobie udowodnić, że potrafi zrobić dokładną kopię?
Na tej płycie mistrza basu są jeszcze "Enjoy The Silence" i "Mniej niż zero". Ale wersje dalekie od oryginałów. Do tego jeden utwór z refrenem w stylu gangsta rap. Dużo basu i bitów. Także Stay Tuned! :)
ODPOWIEDZ