Hm nie wiem co napisać ... Dwa tygodnie temu już chciałem sobie podarować bo nic nie zyskiwałem od jakiegoś czasu, a tu nagle. Wczoraj właściwie już 5 po 13-stej dopiero ułożyłem top30 i się udało
Teraz na jakiś czas moja ambicja została zaspokojona Chociaż...
Dziękuję za gratulacje
Ku3a, wiem że byłeś wczoraj na Myśliwieckiej... To nie było ustawione notowanie "pode mnie" w ramach nagrody za Naszą Listę?
Robinson pisze:Największe wpadki poszczególnych typujących (warto zauważyć, że jedyną osobą, której SOMEWHERE OVER THE RAINBOW nie jest największą pomyłką, jest kajman):
Zgadza się, gdyby nie wpadki na nowościach to mógłbym być w czołówce. Pomyliłem się na nich o 22 miejsca.
27.SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua/Eva Cassidy (Oh, No!)
Aż mi wstyd, że byłem takim pesymistą. 12 pozycja to osłoda za niezbyt dobry wynik w znawcy. Gratulacje dla Yacy'ego i pozostałych z wynikiem lepszym od wspólnego typu.
Yacy pisze:Hm nie wiem co napisać ... Dwa tygodnie temu już chciałem sobie podarować bo nic nie zyskiwałem od jakiegoś czasu, a tu nagle. Wczoraj właściwie już 5 po 13-stej dopiero ułożyłem top30 i się udało
Teraz na jakiś czas moja ambicja została zaspokojona Chociaż...
ja tez od jakiegos czasu myslalem, ze chyba powinienem sobie zrobic przerwe, ale niby co by mi ona dala? Tydzien temu wreszcie jakis przyzwoity wynik, no i teraz juz calkiem dobry, wiec przynajmniej na tydzien tez odkladam te mysli .
Yacy pisze:Ku3a, wiem że byłeś wczoraj na Myśliwieckiej... To nie było ustawione notowanie "pode mnie" w ramach nagrody za Naszą Listę?
a myslalem, ze nikt sie tego nie domysli... No coz, wydalo sie
Robinson pisze:Uwaga: Po zmianie typu przez saferłela zmienił się typ wspólny podany przez kajmana! Utwory z miejsc 23 i 24 zamieniły się miejscami.
23 STRACH SIE BAC - Lady Pank (Sony BMG)
24 WORKING CLASS HERO - Green Day (Warner)
Ależ namieszał w swoim typie.
I dlatego właśnie warto przemyśleć zasady dopuszczania zmian swoich typów.
Robinson pisze:Uwaga: Po zmianie typu przez saferłela zmienił się typ wspólny podany przez kajmana! Utwory z miejsc 23 i 24 zamieniły się miejscami.
23 STRACH SIE BAC - Lady Pank (Sony BMG)
24 WORKING CLASS HERO - Green Day (Warner)
Ależ namieszał w swoim typie.
I dlatego właśnie warto przemyśleć zasady dopuszczania zmian swoich typów.
Gratulacje dla Yacego, tym bardziej że dziwne rzeczy się działy w tym notowaniu i ciężko było poprawnie wytypować.
By nie było takich sytuacji jak w tym znawcy (można zmieniać swoje typy czy nie można, a jeśli można to kiedy?) powinniśmy stworzyć jakiś formalny regulamin. I dokładnie oznaczyć ostateczny termin zgłaszania swojego typu w Znawcy, np. do południa w piątek.
adr pisze:By nie było takich sytuacji jak w tym znawcy (można zmieniać swoje typy czy nie można, a jeśli można to kiedy?) powinniśmy stworzyć jakiś formalny regulamin.
Popieram.
Jest coraz większa ilość uczestników, z czego wszyscy się cieszymy, ale żeby uniknąć chaosu, to warto by stworzyć taki regulamin. Tak jak istnieje regulamin listy forumowej, tak i tu by się przydał.
adr pisze:I dokładnie oznaczyć ostateczny termin zgłaszania swojego typu w Znawcy, np. do południa w piątek.
Ja byłbym za godziną 13:00, bo wtedy, teoretycznie, zamykane jest głosowanie na LP3 i niedługo później pojawia się formularz do głosowania na następny tydzień.
Ostatnio zmieniony wt lip 03, 2007 9:30 am przez Robinson, łącznie zmieniany 1 raz.
adr pisze:powinniśmy stworzyć jakiś formalny regulamin. I dokładnie oznaczyć ostateczny termin zgłaszania swojego typu w Znawcy, np. do południa w piątek.
Popieram.
Jest coraz większa ilość uczestników, z czego wszyscy się cieszymy, ale żeby uniknąć chaosu, to warto by stworzyć taki regulamin. Tak jak istnieje regulamin listy forumowej, tak i tu by się przydał.
ja rowniez.
na forumowej kiedys tez wszystko bylo ladnie i cacy, ale potem zaczelo glosowac wiecej osob i zaczely sie watpliwosci. Nadchodzi taki moment, ze pewne rzeczy po prostu trzeba sformalizowac, zeby nikt nie mial pretensji.