10. RUBY - Kaiser Chiefs
9. MOTOREK - Grzegorz Turnau
8. EVERYTHING - Michael Buble
7. ERA RETUSZERA - Nosowska
6. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
5. CLOSER - Travis
4. 2 000 000 GLOSÓW - El Dopa
3. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
2. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
1. CISZA I WIATR - Artur Rojek
dziekuje wszystkim za Liste. Druga polowka z Wami na forum, a duza czesc pierwszej polowki z jszmilesem na korytarzu na Mysliwieckiej . Kurcze, zorientowalem sie, ze my az godzine rozmawialismy! Ale to chyba dobry znak, ze tak szybko zlecialo .
ku3a pisze: a duza czesc pierwszej polowki z jszmilesem na korytarzu na Mysliwieckiej . Kurcze, zorientowalem sie, ze my az godzine rozmawialismy! Ale to chyba dobry znak, ze tak szybko zlecialo .
Ja nie za bardzo byłem obecny, ale również dziąkują chociaż za chwilę
I muszę powiedzieć ze Travis po zlocie z 1 bardzo mi sie podobał! (chodzi o piosenke, nie ze sie ciesze ze tyle spadli nie wiedzialem jak napisać, tzn nie moge sie wyslowic...) Szkoda ze Nos tak nisko... nóżka az sama tupie słysząc ten kawałek, już bedzie tak spadać? Co do Katie to też myślę, że to jakiś mały przekręcik Ale piosenka śliczna
No to życzę udanego wieczoru! i oby do kolejnego piatku!!
ku3a pisze: a duza czesc pierwszej polowki z jszmilesem na korytarzu na Mysliwieckiej . Kurcze, zorientowalem sie, ze my az godzine rozmawialismy! Ale to chyba dobry znak, ze tak szybko zlecialo .
zdradził się, że Cię zagadał
nawzajem sie zagadalismy, bo niektorzy chyba powinni w tym czasie odbierac telefony od sluchaczy, a nie zrzucac to na Helen
Ja słuchanie listy zakończyłem na Bjork. Potem przyszli goście na imieniny i teraz nie znam wyników. Albo zerkne na komentarze, albo poczekam na nagrania listy i przesłucham. A dzisiaj jeszcze się ucze do jutrzejszego egzaminu...
mrsap pisze:TAAAK!!!! To było do przewidzenia, ale mimo to bardzo się cieszę, że Muse debiutuje. Dzisiaj już to właściwe To musi być wielki przebój A może za sprawą koncertu "Invincible" wejdzie wreszcie do trzydziestki
ze nie weszlo do trzydziestki to juz wiadomo. Ja natomiast powiem wiecej - przy mnie zostalo usuniete z zestawu. Wiec bye bye, ale moze to lepiej, teraz trzeba sie bedzie skupic na lepszym "Map Of The Problematique".
kajman pisze:No fakt, przeoczyłem. A raczej do bajek można włożyć, że do 30 wejdzie. To był ostatni zryw.
To chyba byłby nienotowany jeszcze przypadek, kiedy piosenka po długiej nieobecności wraca do poczekalni, przez którą przechodzi jak burza i wchodzi na listę.
Musiałbym posprawdzać, ale wydaje mi, że już tak było, a nawet, że po wypadnięciu wchodziła z pominięciem poczekalni.
np. "Żądze" Elektrycznych Gitar. W jednym notowaniu ewidentnie zgubili ta piosenke. Zreszta wypadniecie tej piosenki z Listy tez wyglada podejrzanie...
mrsap pisze:TAAAK!!!! To było do przewidzenia, ale mimo to bardzo się cieszę, że Muse debiutuje. Dzisiaj już to właściwe To musi być wielki przebój A może za sprawą koncertu "Invincible" wejdzie wreszcie do trzydziestki
ze nie weszlo do trzydziestki to juz wiadomo. Ja natomiast powiem wiecej - przy mnie zostalo usuniete z zestawu. Wiec bye bye, ale moze to lepiej, teraz trzeba sie bedzie skupic na lepszym "Map Of The Problematique".
Tak, tak, Tak. Supmy się na mapie.
W dawnych czasach (tak było jeszcze rok temu) piosenka była wycinana z zestawu, po 2 tygodniach od wypadnięcia z poczekalni. Tak, więc i tak miało dużo szczęścia, że się na 1 tydzień pojawiło...chyba, że zawdzięcza to "stadu wściekłych U-botów".
kajman pisze:Do bani to przede wszystkim to były te jaja z Shy boyem, na którego nie można było głosować mimo że był w 30.
to nie do konca tak, ale nie moge nic mowic. Ku3a moze wam powie a moze nie
ja w sumie tez calej prawdy przeciez nie znam. Slyszalem, co slyszalem, ale pewnie interpretowac mozna to roznie.
jszmiles pisze:byl tu ale se poszedl bo go zagadalem na smierc
ja to inaczej widze . Uwazam, ze naprawde bardzo fajnie sie gadalo i spokojnie bysmy pogadali do 22.00, ale ktos tu byl w pracy, wiec nie chcialem az tak dlugo przeszkadzac .
jszmiles pisze:i tak po ostatnim tyg Helen odbierala telefony na wszelki wypadek no i potem siedzialem juz z Alina.... odbierz maila masz orginalne 134 miejsca
thx
a gdzie "Invincible"?! Przeciez dopiero ok. 18.30 zostalo wywalone!...