1326 (29.06.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
marsvolta
Listy Przebojów Trójki słucham od: 721

Post autor: marsvolta »

Dobra teraz juz wszyscy wiedza ze mam na imie Michał
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

ku3a pisze:
mateusz15 pisze:Chociaż jedna pozycja trafiona w znawcy :P
no wlasnie, dzisiejsze wyniki Krola Strzelcow chyba nie beda oszalamiajace :P
Jak na takie wyniki to 6 trafionych Stavangera robią wrażenie. :)
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

No i pierwsza dycha:

10. RUBY - Kaiser Chiefs
9. MOTOREK - Grzegorz Turnau
8. EVERYTHING - Michael Buble
7. ERA RETUSZERA - Nosowska
6. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
5. CLOSER - Travis
4. 2 000 000 GLOSÓW - El Dopa
3. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
2. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
1. CISZA I WIATR - Artur Rojek
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

ku3a pisze:
stavanger pisze:Debel Krajicek/Radwańska w II rundzie, wykorzystały pierwszą piłkę meczową :D
brawooo :!: sledzilem Twoja relacje, bo w drugim pokoju telewizor jest wlaczony na siatke :-)
Gra jeszcze Łukasz Kubot w mikście z austriaczką Bammer, prowadzą w 3 secie 5:2 :D
ku3a

Post autor: ku3a »

dziekuje wszystkim za Liste. Druga polowka z Wami na forum, a duza czesc pierwszej polowki z jszmilesem na korytarzu na Mysliwieckiej :-). Kurcze, zorientowalem sie, ze my az godzine rozmawialismy! Ale to chyba dobry znak, ze tak szybko zlecialo :-).
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Zawsz się chciałem Michal nazywać :P Tak a propos :) Dzięki że podałeś Panu Markowi:) Jak miło posłuchać sobie jeszcze raz tego kawałka :D
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

Gary pisze:
ku3a pisze:
mateusz15 pisze:Chociaż jedna pozycja trafiona w znawcy :P
no wlasnie, dzisiejsze wyniki Krola Strzelcow chyba nie beda oszalamiajace :P
Jak na takie wyniki to 6 trafionych Stavangera robią wrażenie. :)
Może robią, ale ogólnie słabo mi poszło, :roll:
Awatar użytkownika
Gary

Dziękuje za wspólne słuchanie, dziś także emocjonowanie się listą i oczywiście komentowanie. :D

A teraz do listy marsz!

Ta Furtado słuchana na luzie już po wypadnięciu z listy brzmi całkiem, całkiem nieźle. :P
kajman

Post autor: kajman »

marsvolta pisze:Dobra teraz juz wszyscy wiedza ze mam na imie Michał
A to coś strasznego?
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze: a duza czesc pierwszej polowki z jszmilesem na korytarzu na Mysliwieckiej :-). Kurcze, zorientowalem sie, ze my az godzine rozmawialismy! Ale to chyba dobry znak, ze tak szybko zlecialo :-).
zdradził się, że Cię zagadał :)
Awatar użytkownika
Martyr

Dzięki za mile spędzony wieczór na wspólnym słuchaniu i komentowaniu :)
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Ja nie za bardzo byłem obecny, ale również dziąkują chociaż za chwilę :wink:
I muszę powiedzieć ze Travis po zlocie z 1 bardzo mi sie podobał! (chodzi o piosenke, nie ze sie ciesze ze tyle spadli :wink: nie wiedzialem jak napisać, tzn nie moge sie wyslowic...) Szkoda ze Nos tak nisko... nóżka az sama tupie słysząc ten kawałek, już bedzie tak spadać? Co do Katie to też myślę, że to jakiś mały przekręcik :P Ale piosenka śliczna :)
No to życzę udanego wieczoru! :D :D i oby do kolejnego piatku!!
ku3a

Martyr pisze:
ku3a pisze: a duza czesc pierwszej polowki z jszmilesem na korytarzu na Mysliwieckiej :-). Kurcze, zorientowalem sie, ze my az godzine rozmawialismy! Ale to chyba dobry znak, ze tak szybko zlecialo :-).
zdradził się, że Cię zagadał :)
nawzajem sie zagadalismy, bo niektorzy chyba powinni w tym czasie odbierac telefony od sluchaczy, a nie zrzucac to na Helen ;-)
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja słuchanie listy zakończyłem na Bjork. Potem przyszli goście na imieniny i teraz nie znam wyników. Albo zerkne na komentarze, albo poczekam na nagrania listy i przesłucham. A dzisiaj jeszcze się ucze do jutrzejszego egzaminu...
jszmiles

Post autor: jszmiles »

jestem oczarowany Alina, jest niesamowita poprostu, wogole wszyscy 3 (sorry nie pamietam imion) co przyszli z Alina.

super sie gadalo i bez tremy jakiejs
ku3a

mrsap pisze:TAAAK!!!! To było do przewidzenia, ale mimo to bardzo się cieszę, że Muse debiutuje. Dzisiaj już to właściwe :D To musi być wielki przebój :D A może za sprawą koncertu "Invincible" wejdzie wreszcie do trzydziestki 8)
ze nie weszlo do trzydziestki to juz wiadomo. Ja natomiast powiem wiecej - przy mnie zostalo usuniete z zestawu. Wiec bye bye, ale moze to lepiej, teraz trzeba sie bedzie skupic na lepszym "Map Of The Problematique".
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

ku3a pisze:ze nie weszlo do trzydziestki to juz wiadomo. Ja natomiast powiem wiecej - przy mnie zostalo usuniete z zestawu.
Może kiedyś poopowiadasz troszkę jak to wygląda wszystko od kuchni, tzn. przynajmniej tyle ile możesz powiedzieć. :)
ku3a

marsvolta pisze:nie glosowalem w tym tygodniu na white stripes bo przeoczylem szkoda
no wlasnie mocno mnie to zdziwilo. Wiec bylby inny numer jeden...
ku3a

Robinson pisze:Może kiedyś poopowiadasz troszkę jak to wygląda wszystko od kuchni, tzn. przynajmniej tyle ile możesz powiedzieć. :)
mysle, ze jszmiles ma pod tym wzgledem zdecydowanie wiecej do powiedzenia :-)
ku3a

kajman pisze:
Gary pisze:
kajman pisze:No fakt, przeoczyłem. A raczej do bajek można włożyć, że do 30 wejdzie. To był ostatni zryw.
To chyba byłby nienotowany jeszcze przypadek, kiedy piosenka po długiej nieobecności wraca do poczekalni, przez którą przechodzi jak burza i wchodzi na listę. :)
Musiałbym posprawdzać, ale wydaje mi, że już tak było, a nawet, że po wypadnięciu wchodziła z pominięciem poczekalni.
np. "Żądze" Elektrycznych Gitar. W jednym notowaniu ewidentnie zgubili ta piosenke. Zreszta wypadniecie tej piosenki z Listy tez wyglada podejrzanie...
Awatar użytkownika
Gary

ku3a pisze:
mrsap pisze:TAAAK!!!! To było do przewidzenia, ale mimo to bardzo się cieszę, że Muse debiutuje. Dzisiaj już to właściwe :D To musi być wielki przebój :D A może za sprawą koncertu "Invincible" wejdzie wreszcie do trzydziestki 8)
ze nie weszlo do trzydziestki to juz wiadomo. Ja natomiast powiem wiecej - przy mnie zostalo usuniete z zestawu. Wiec bye bye, ale moze to lepiej, teraz trzeba sie bedzie skupic na lepszym "Map Of The Problematique".
Tak, tak, Tak. :) Supmy się na mapie.
W dawnych czasach (tak było jeszcze rok temu) piosenka była wycinana z zestawu, po 2 tygodniach od wypadnięcia z poczekalni. Tak, więc i tak miało dużo szczęścia, że się na 1 tydzień pojawiło...chyba, że zawdzięcza to "stadu wściekłych U-botów". :)
Awatar użytkownika
Martyr

ku3a pisze:mysle, ze jszmiles ma pod tym wzgledem zdecydowanie wiecej do powiedzenia :-)
nie obowiązuje go tajemnica zawodowa? nie wiadomo czy będzie chciał zdradzić takie sekrety wewnątrzlistowe...
ku3a

jszmiles pisze:
kajman pisze:Do bani to przede wszystkim to były te jaja z Shy boyem, na którego nie można było głosować mimo że był w 30.
to nie do konca tak, ale nie moge nic mowic. Ku3a moze wam powie a moze nie :)
8)
ja w sumie tez calej prawdy przeciez nie znam. Slyszalem, co slyszalem, ale pewnie interpretowac mozna to roznie.
jszmiles pisze:byl tu ale se poszedl bo go zagadalem na smierc :P
ja to inaczej widze :-). Uwazam, ze naprawde bardzo fajnie sie gadalo i spokojnie bysmy pogadali do 22.00, ale ktos tu byl w pracy, wiec nie chcialem az tak dlugo przeszkadzac :P .
jszmiles

Post autor: jszmiles »

i tak po ostatnim tyg Helen odbierala telefony na wszelki wypadek no i potem siedzialem juz z Alina.... odbierz maila masz orginalne 134 miejsca :)
ku3a

jszmiles pisze:i tak po ostatnim tyg Helen odbierala telefony na wszelki wypadek no i potem siedzialem juz z Alina.... odbierz maila masz orginalne 134 miejsca :)
thx :!: :D
a gdzie "Invincible"?! Przeciez dopiero ok. 18.30 zostalo wywalone!...
ODPOWIEDZ