wyjazdowa z kulturalnej Piaskownicy

a na pierwszym - grupowe wespół w zespół pozdrowienie przed trzecim
dobry wieczór
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Bo co za dużo, to niezdrowo...Tomekk pisze:Przejadły mi się już te listy wyjazdowe...
w kazdej postaci tu, tak choc ciut na wizjiDarekM pisze:Dzień dobry.
Ja lubię wyjazdowe, ale tylko te, w których biorę udział na żywo
Muszę to zobaczyć.adameria pisze:Uporałem się ze swoim głosowaniem na listę płyt
Mam nadzieję, że u mnie jutro nie wygra i upiekę placek z malinamiEmilia pisze: Miałam piec ciastka, ale leń wygrał.
Proszę bardzo. Rzecz w tym, że trudność nie polegała na ustaleniu kolejności, ale przede wszystkim, że coś mi się porobiło z dostępem do sieci pod Linuxem i musiałem głosować dookoła, ale się udało.kajman pisze:Muszę to zobaczyć.adameria pisze:Uporałem się ze swoim głosowaniem na listę płyt
Działacie na wyobraźnię ciasteczkowego... znaczy się mnie.lady pisze:upiekę placek z malinamiEmilia pisze:Miałam piec ciastka
Mi nie chodziło o trudności tylko czy nadal mój lider ma u Ciebie wsparcie i na jakim jest ono poziomie.adameria pisze:Rzecz w tym, że trudność nie polegała na ustaleniu kolejności
Mój leń ma się dobrze, bo synowie upiekli ciasto o nazwie kaleka.lady pisze:Mam nadzieję, że u mnie jutro nie wygra i upiekę placek z malinamiEmilia pisze: Miałam piec ciastka, ale leń wygrał.