20 (+9) Jak już coś wskoczy do Top 30 i potem sobie radzi...
Jiszmiles - moze posiadasz badania minuta po minucie sluchalnosci Trójki. Dam sobie uszy uciąc, ze po 20.00 słuchalnosc znacząco wzrasta - stad też ąłtwiem utworom z Top 30 sie promować...
marsvolta pisze:widzialem juz nowe video nosowskiej nerwy i wiktorjanscy lekarz ciekawe kiedy to bedzie w zestawie do glosownia
To będzie nowy singiel?!!! Zaje....A myślałem że nic z tego bo za pośrednictwem muzyka.onet.pl wybierają ludzie nowy singiel i tam Makro zdecydowanie na głowe pobiło Lekarzy.
bez sensu z tym onetem moze masz racje w sumie to video na youtubie jest takie sobie
zbyszu pisze:
Jiszmiles - moze posiadasz badania minuta po minucie sluchalnosci Trójki. Dam sobie uszy uciąc, ze po 20.00 słuchalnosc znacząco wzrasta - stad też ąłtwiem utworom z Top 30 sie promować...
Ot taka teza sie mi zrodziła
na imie mam KUBA bo jakos wam nie wychodzi pisanie tego jszmiles...
marsvolta pisze:widzialem juz nowe video nosowskiej nerwy i wiktorjanscy lekarz ciekawe kiedy to bedzie w zestawie do glosownia
To będzie nowy singiel?!!! Zaje....A myślałem że nic z tego bo za pośrednictwem muzyka.onet.pl wybierają ludzie nowy singiel i tam Makro zdecydowanie na głowe pobiło Lekarzy.
bez sensu z tym onetem moze masz racje w sumie to video na youtubie jest takie sobie
zbyszu pisze:
Ot taka teza sie mi zrodziła
takie badania ma Robert z Nielsen'a...
Kto to jest? Można to gdzieś znaleśc??? Kiedyś dopadłem takie badania, ale dla Radia Olsztyn. Super ciekawa lektura
dobry, dobry
już w domu? czy jszmiles Cię wpuścił na kompa?
aha, czyli widze, ze juz wszystko wiadomo
w domu. Przyznaje, ze mialem farta, bo autobus przyjechal jak tylko doszedlem na przystanek i tak samo bylo z metrem.
zbyszu pisze:Kto to jest? Można to gdzieś znaleśc??? Kiedyś dopadłem takie badania, ale dla Radia Olsztyn. Super ciekawa lektura
znajomy od Aliny....
nie mozna takowych miec tak jak nie mozna miec ile glosow na ktorym miejscu na LP3 PPPPP
No ja miałem, ale Radio Olsztyn obublikowało samo w jakiejś broszurce reklamowej
Kiedyś też we Wprost była tabelka ze słuchalnoscią List Przebojów. W konkurencji z Hop-Bęc i Komputerową LP Lista Trójki przegrywała z kretesem... Jak znajdę ten art. to podrzucę kiedyś tu