mail do A. DRAGAN
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
mail do A. DRAGAN
czy ktoś z forumowiczów zna aktualny mail (kontakt) do Aliny Dragan ???
bobby
bobby
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Nie mogłem znaleśc osobnego wątku o Alinie Dragan więc pisze tutaj.
Dziś Alina była na żywo (z koszykiem kurek) w kąciku LP3 w TuBaronie. Niedzwiedz zapowiedział, że Alina bedzie też jutro na Liście, więc kto żyw (i ma niedaleko na Mysliwiecką) niech atakuje jutro studio Trójki. Życze powodzenia.
III godzine Listy (z Aliną) posłucham w aucie, będę dojeżdzał na koncert Marii Peszek. Tylko jeszcze nie dorwalem biuletu
Koncert zaczyna się o 21.30, ale wczesniej jeszcze 7-8 konkursowiczów "Śpiewajmy Poezję"
Alina!!!
Dziś Alina była na żywo (z koszykiem kurek) w kąciku LP3 w TuBaronie. Niedzwiedz zapowiedział, że Alina bedzie też jutro na Liście, więc kto żyw (i ma niedaleko na Mysliwiecką) niech atakuje jutro studio Trójki. Życze powodzenia.
III godzine Listy (z Aliną) posłucham w aucie, będę dojeżdzał na koncert Marii Peszek. Tylko jeszcze nie dorwalem biuletu

Alina!!!
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
właśnie tak szukałem czy jakiś wolny mateusz jest, ale niestety już zajęty...co prawda przez duże "M" i na razie się nie wypowiada, ale potem może się mylić, jakby zaczął... A tak zmieniac co roku to niby oryginalnie dość, ale chciałbym miec jakiś staly, więc jak można to usunąc tylko tę cyferkę i na razie niech pozostanie sam "mateusz".
W gruncie rzeczy nie spodziewałem się, że tak długo tu zabawię
I bardzo dobrze...
)
Koniec offa, za którego od razu przepraszam

W gruncie rzeczy nie spodziewałem się, że tak długo tu zabawię

Koniec offa, za którego od razu przepraszam