II runda jak II rundaadameria pisze: A może podzielić wklejanie rundy II jakoś na pół czy coś?
ale co w trzeciej? przecież tam zazwyczaj to czysta kalkulacja. tam często nie liczy się wygrana, ale to gdzie i na kogo trafi się do drabinki pucharowej

II runda jak II rundaadameria pisze: A może podzielić wklejanie rundy II jakoś na pół czy coś?
to na to bym nie wpadłYacy pisze:chociaż organizatorzy nam nie ułatwiają... Brazylia i Meksyk będą miały za sobą juz po dwa mecze, a Rosja i Korea Południowa dopiero będą się rozgrzewać przed swoim debiutem w Brazylii...
czyli trochę tak jak w którymś Tytusie: chwila = 3 momentyYacy pisze:Mecze II rundy grupy H można typować ciut później. powiedzmy, że ciut = 1-2 dni.
ale to jest zupełnie nowy mecz, więc jeśli WSZYSCY wkleją typy przed pierwszym meczem to chyba nie ma problemu. tym bardziej, że są już typy na III rundę. pojedyncze ale jednak.4989341 pisze:ale co w trzeciej? przecież tam zazwyczaj to czysta kalkulacja. tam często nie liczy się wygrana, ale to gdzie i na kogo trafi się do drabinki pucharowej
To i w tym meczu nie obejrzałaś!lady pisze:Ozil będzie brzydszybarb42 pisze: Przygotowuję się do meczu, w którym będę musiała oglądać Christiana R.![]()
A ja miałam unikać Niemców, ale właśnie ze względu na Ronaldo chyba pooglądam. Brakowało mi do tej pory dobrego dryblingu na Mistrzostwach.
Moim zdaniem serbski arbiter celowo wypaczył wynik meczu. Najpierw karny z kapelusza, później czerwona kartka dla Pepe spowodowały psychiczne rozbicie drużyny Portugalii.Sundrajta pisze:To i w tym meczu nie obejrzałaś!lady pisze:Ozil będzie brzydszybarb42 pisze: Przygotowuję się do meczu, w którym będę musiała oglądać Christiana R.![]()
A ja miałam unikać Niemców, ale właśnie ze względu na Ronaldo chyba pooglądam. Brakowało mi do tej pory dobrego dryblingu na Mistrzostwach.Jak było widać na żywo CR7 i jego koledzy zostali kompletnie rozbici. A swoją drogą zadziwiła mnie decyzja serbskiego arbitra o usunięciu Pepe z boiska!
On przecież tylko Müllerowi tłumaczył kto rządzi na boisku...
![]()
jollyroger72 pisze:II runda
* - typy wpiszę po rozegraniu meczów I rundy
przecież pisałem żeby nie edytować postów... ja już nie będę zaglądał do postów, które są powyżej tego wpisu!!!Sundrajta pisze:* - oba ostatnie typy wyedytuję jutro rano gdy obejrzę mecze w grupie H. Chyba będę mógł tak uczynić?
jakbym przypomniał po 21 to by było chyba bez sensu?barb42 pisze:Yacy, piszesz że możemy do 21, to jeszcze trochę czasu mamy prawda?