Gary pisze:Jak wcześniej pisałem skłonny jestem poprzeć obcięcie poczekalni. W różnych czasach lista miała różny rozmiar, więc to nie byłoby jakiś podeptanie świętości.
No dla osób, które zaczęły słuchać po 447 notowaniu to rzeczywiście poczekalnia mająca 10 miejsc może być szokiem.
To jeszcze ja offtopowo.
zbyszu twoja propozycja jest jedna z najlepszych jakie ostatnio słyszałem.
Pisałem kiedyś, że Balonik ma okres ochronny, ale on już powoli się kończy, więc napiszę, że jeśli Lista nie dostanie 4 godziny (co jest...) to albo rozpuszczenie gościa na 2,3 godziny albo z niego zrezygnować.
abd3mz pisze:To jeszcze ja offtopowo.
zbyszu twoja propozycja jest jedna z najlepszych jakie ostatnio słyszałem.
Pisałem kiedyś, że Balonik ma okres ochronny, ale on już powoli się kończy, więc napiszę, że jeśli Lista nie dostanie 4 godziny (co jest...) to albo rozpuszczenie gościa na 2,3 godziny albo z niego zrezygnować.
Dzięki!
Czwartej godziny raczej nie ma komu uszczknac, bo pani Ola i tak ma tylko 2 godziny ( o 1 mniej niz poprzednio) zaś pasmo muzyczne-sobotnie w Trójce zawsze było w godz 16.00-19.00, wiec tego pewnie nie rusza...
Lista Przebojów z załozenia ma być audycją dynamiczna, szybką, rozrywkową, spontaniczną itd...Niestety 5-6 min statycznego gadania ( i to zazwyczaj z tzw. "puszki"!!!! ) zupełnie sie nie sprawdza...
dziś po 11 Baron nadał piosenkę a własciciwe jak się wyraził dwie piosenki które kojarza mu się z "listą i jej twórcą" po czym była piosenka która zawsze występowała na początku listy - miło
Generalnie BarOn grał dziś około Listowo i Topowo. No i smyrnął coś na temat Podsumowania Listy 2007 roku juz jutro w piatek, po 19.00.. Czy ktoś tez to słyszał, i jest w stanie potwierdzic informacje??? Bo na stronach w w w Radiaa - oczywiście tradycyjna cisza (czyt. niedoinformowanie) :-/