tragedia beznadziejny rojek wyprzedza nosowska lista schoni na ... mam juz dosc tego Myslovitz naprawde działaja mi na nerwy ludzie nic poza nimi nie widza zaglosuja na byle co moga zaczac sprzedawac gacie ludzie tez kupia
Teraz Nosowska. Czyżby Rojek na pierwszym? Nie miałbym nic przeciwko temu.
A w telewizorze dla kontrastu jedna z moich nielubianych piosenek "Stacja Warszawa"
(3) powinno byc pierwsze!!!! Kasia nagrala najlepsza polska plyte tego roku, a kto wie czy nie ostatnich lat :D:D piekna, cudowna, nowoczesnie brzmiaca, lirycznie zachwycajaca, subtelna a zarazem mocna
marsvolta pisze:tragedia beznadziejny rojek wyprzedza nosowska lista schoni na ... mam juz dosc tego Myslovitz naprawde działaja mi na nerwy ludzie nic poza nimi nie widza zaglosuja na byle co moga zaczac sprzedawac gacie ludzie tez kupia
No akurat Myslovitz, który jest znacznie lepszy od Rojka radzi sobie nieszczególnie. A osobiście to Myslovitza ostatnio średnio trawię.
marsvolta pisze:tragedia beznadziejny rojek wyprzedza nosowska lista schoni na ... mam juz dosc tego Myslovitz naprawde działaja mi na nerwy ludzie nic poza nimi nie widza zaglosuja na byle co moga zaczac sprzedawac gacie ludzie tez kupia
gdyby tak było to powinno tu być "Znów poszło nie tak" zamiast na 21. A Rojek to piosenka z bajki, więc pewnie sporo młodszej młodzieży głosuje
moglbym napisac to samo, tyle ze nie ujalbym tego tak trafnie
nie chcialem psuc niespodzianki ale tez chyba nie powieniem mowic ile jest roznicy glosow, nie wiem jeszcze jak to sie za tydzien rozłozy ale za tydzien bede robil liste wlasnymi rekoma No Bartek bedzie mi pomagal jeszcze ale juz jakis progres...