Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Piąteczka, brachu.Corleone pisze:Jak dla mnie Oscara powinno dostać "I see fire".
Ja chyba nie obejrzę tego po raz drugi, bo za bardzo podrażnił moje wewnętrzne struny.barb42 pisze:Skoro przy Oscarach jesteśmy, to ogromnie ucieszyły mnie statuetki dla aktorów z Witaj w klubie, Leto niesamowity, pora odkurzyć Requiem for a dream.
Dobranoc.
...dwudziestoma pięcioma językami na dodatek.Emilia pisze:Fajne wykonanie na oscarach, panowie. To powinno wygrać, a nie jakaś dziewoja piejąca w niebiosa jak połączenie Mariah Carey, Kukulskiej i Górniak w jednym.
Wybieram się na "Witaj w klubie" do kina. Recenzji nie czytałam, ale widząc zwiastun stwierdziłam, że warto obejrzeć.barb42 pisze:Skoro przy Oscarach jesteśmy, to ogromnie ucieszyły mnie statuetki dla aktorów z Witaj w klubie, Leto niesamowity, pora odkurzyć Requiem for a dream.
Dobranoc.
A pośmiejemy się z nazw innych wykonawców?Corleone pisze:Chłopcy z zoologicznego feat. Przykład...nie mogę...![]()
Chyba jednak CAŁYCorleone pisze:Ej no, przecież "Dziurawy świat patrzy" miało dzisiaj zdetronizować "Płaczkę", a ci spadają...
Jeżeli z nazw nie nazwisk to jestem za. Najlepiej razem z tytułami:Dx2 pisze:A pośmiejemy się z nazw innych wykonawców?