podsumowanie 8 lat forumowej

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: podsumowanie 8 lat forumowej

Post autor: Miszon »

Trochę słabo, że na pierwszym prawie najsłabszy numer w 20-ce... (jednego kawałka nie pamiętam i jeden jest gorszy)... :| .
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

kajman pisze:Pierwsze miejsce jak najbardziej zasłużone i oby zostało po wszechczasy.
Miszon pisze:Trochę słabo, że na pierwszym prawie najsłabszy numer w 20-ce...
:lol:
dla równowagi napiszę, że dla mnie jest porównywalny z poprzednim nr 1, czyli ni mnie ziębi, ni mnie grzeje :-)

a może zrobimy Moją 30 podsumowania 8 lat forumowej? wtedy byśmy zobaczyli jak to wygląda dziś :-)
ale może poczekać jeszcze dwa lata i zrobić taką układankę na 10-lecie Forumowej.
rafal92
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.

Post autor: rafal92 »

Miszon pisze:Trochę słabo, że na pierwszym prawie najsłabszy numer w 20-ce.
Zgadzam się całkowicie!
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

rafal92 pisze:
Miszon pisze:Trochę słabo, że na pierwszym prawie najsłabszy numer w 20-ce.
Zgadzam się całkowicie!
Najsłabszy utwór w 20 jest dokładnie tam gdzie jest. Tak wstępnie to jedyna zgodność w ewentualnej "mojej 20"
gżegoż

Post autor: gżegoż »

Gary pisze:Najsłabszy utwór w 20 jest dokładnie tam gdzie jest
To potwarz :evil: :shock:
W takim razie mogę od siebie dodać, że po raz kolejny się potwierdza, iż mój gust jest bardzo daleki od upodobań większości forumowiczów. Co prawda w tej dwudziestce są niekwestionowane hity (Lao, Plamy, Autystyczny, Gotye, White Lies), jeden niezły utwór (Los cebula), dwa średnie (Sabbaci i Bullets), ale cała reszta to dla mnie (mniejsza lub większa) koszmarownia :nie: Liczę, że "Prosto" jeszcze długo będzie na liście i wedrze się do czołówki.
Awatar użytkownika
Corleone

Post autor: Corleone »

Moim zdaniem jeśli chodzi o pierwsze miejsce to jeden słaby utwór zastąpił inny, z tą jedną różnicą, że nowy lider to cover. :roll:
kajman

Post autor: kajman »

gżegoż pisze:
Gary pisze:Najsłabszy utwór w 20 jest dokładnie tam gdzie jest
To potwarz :evil: :shock:
W takim razie mogę od siebie dodać, że po raz kolejny się potwierdza, iż mój gust jest bardzo daleki od upodobań większości forumowiczów. Co prawda w tej dwudziestce są niekwestionowane hity (Lao, Plamy, Autystyczny, Gotye, White Lies), jeden niezły utwór (Los cebula), dwa średnie (Sabbaci i Bullets), ale cała reszta to dla mnie (mniejsza lub większa) koszmarownia :nie: Liczę, że "Prosto" jeszcze długo będzie na liście i wedrze się do czołówki.
Nie wiem jak od innych ale ode mnie bardzo mocno. Bo akurat dla mnie z Twoich niekwestionowanych hitów aż 4 to koszmary i tylko Gotye się broni (a jeżeli chodzi o najgorszy utwor to bliski jestem opinii Gary'ego, tylko jeszcze niżej oceniam Kazika i WL) a najlepsza jest albo Metallica albo Wilki (które poprawiły moją opinię o zespole po fatalnym Akustycznym).
ODPOWIEDZ