ku3a pisze:a mnie teraz kazda piosenka wkurza, bo na kazdej jednej jestem w plecy w Znawcy w stosunku do wspolnego.
Kajman, czytales w ogole maila ode mnie
marsvolta pisze:to jeszcze wejdzie do dwódziestki i pobije queen w podumowaniu wszechczasów
Oby!
niech cokolwiek pobije ten Queen na 1., bo "These are the days..." to slabiutka piosenka, jak to cos moglo byc 14 razy na pierwszym to ja nigdy nie pojme
ku3a pisze:a mnie teraz kazda piosenka wkurza, bo na kazdej jednej jestem w plecy w Znawcy w stosunku do wspolnego.
Tak i od Jacka też. Odpiszę chyba jutro.
A ja Ci, kajmanie wysłałam PW o topie DM. Zauważyłeś?
marsvolta pisze:to jeszcze wejdzie do dwódziestki i pobije queen w podumowaniu wszechczasów
Oby!
niech cokolwiek pobije ten Queen na 1., bo "These are the days..." to slabiutka piosenka, jak to cos moglo byc 14 razy na pierwszym to ja nigdy nie pojme
Ja też bym to chętnie zamienił...na Queen i Innuendo
A propo These...to piękny utwór i oczywiście w mojej opinii Bombonierka może co najwyżej obcinać jej paznokce, że użyje takiego dziwnego porównania
Oby!
Oby!
To tylko kwestia odpowiedniego momentu. Ty znasz to tylko z pisanego, ja to niestety słuchałem. Jeden z najgorszych ich utworów. Szkoda, że Innuendo nie weszło później, bo mogłoby być i 20 razy.
Oby!
Tak i od Jacka też. Odpiszę chyba jutro.
A ja Ci, kajmanie wysłałam PW o topie DM. Zauważyłeś?
kajman pisze:To tylko kwestia odpowiedniego momentu. Ty znasz to tylko z pisanego, ja to niestety słuchałem. Jeden z najgorszych ich utworów. Szkoda, że Innuendo nie weszło później, bo mogłoby być i 20 razy.
dobra przypominam sobie, po prostu zapomnialem ze ta piosenka byla po smierci F.M.
podobnie bylo z Dzemem i "Do Kolyski"
tez sie zgadzam ze to jedna z naslabszych ich piosenek jakie znam
Jeszcze do końca nie zdecydowałam. Ale myślę że gdzieś około 15 lipca ostateczny termin zakończenia głosowania. Bo gdzieś w okolicach tego dnia będzie moja obrona (przypuszczalnie przed 15)
kajman pisze:To tylko kwestia odpowiedniego momentu. Ty znasz to tylko z pisanego, ja to niestety słuchałem. Jeden z najgorszych ich utworów. Szkoda, że Innuendo nie weszło później, bo mogłoby być i 20 razy.
dobra przypominam sobie, po prostu zapomnialem ze ta piosenka byla po smierci F.M.
podobnie bylo z Dzemem i "Do Kolyski"
tez sie zgadzam ze to jedna z naslabszych ich piosenek jakie znam
"Do kołyski" zdązyło 3 razy być na 1 "przed", więc to nie jest dokładnie to samo.