PS Satanizmu raczej na LP3 nie było i nie będzie pewnie.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Oby.konwicki1980 pisze: PS Satanizmu raczej na LP3 nie było i nie będzie pewnie.
Ale Behemoth już byłlady pisze:Oby.konwicki1980 pisze: PS Satanizmu raczej na LP3 nie było i nie będzie pewnie.
Co prawda w sobotę o tak wczesnej porze słuchalność raczej nie jest za wysoka, ale sam fakt, że utwór tego zespołu został zagrany w Programie Trzecim Polskiego Radia, może budzić zdumieniesobota, 08.02., 05:14 Behemoth - O Father O Satan O Sun!
Naprawdę? Jakoś w 2007 roku nie byłem specjalnie zdumiony (choć może trochę zaskoczony. Z naciskiem na "trochę"), kiedy Piotr Kaczkowski zagrał ten numer z Apostasy, w którym gościnnie gra Leszek Możdżer (i chyba jeszcze jakiś inny?). A potem też grał ze 2-3 numery z poprzedniej płyty.gżegoż pisze:sam fakt, że utwór tego zespołu został zagrany w Programie Trzecim Polskiego Radia, może budzić zdumienie
Nie kombinuj jak koń pod górękonwicki1980 pisze:PS Satanizmu raczej na LP3 nie było i nie będzie pewnie.
No i niedawno Nergal był gościem Tomasza Żądy w jego audycji, wtedy też pewnie zagrano parę utworów Behemotha.Miszon pisze:Naprawdę? Jakoś w 2007 roku nie byłem specjalnie zdumiony (choć może trochę zaskoczony. Z naciskiem na "trochę"), kiedy Piotr Kaczkowski zagrał ten numer z Apostasy, w którym gościnnie gra Leszek Możdżer (i chyba jeszcze jakiś inny?). A potem też grał ze 2-3 numery z poprzedniej płyty.
Dzisiaj powiedziano (napisano) trochę więcej na ten temat: http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... album.htmlMiszon pisze:To nie jest singiel, tylko jakieś intro do płyty czy coś.
Hehe, oni też sobie robią jaja, a mnie to śmieszyadameria pisze:A Miszon to sobie jaja robi z tą Transolą.
To jest taki przekaz... że lepiej, żebym się nie wyrażał, właśnie jak Transola.