(44) mój ojciec powiedzial dzis ze kazda piosenka Goyi jest taka sama i ze ma juz dosc tego zespolu
smieszne jest to o tyle ze to wierny sluchacz Zetki, a jak mi sie wydawalo tacy sluchacze uwielbiaja Goye
(43) Yugopolis, czyli wielki niewypal. projekt, który nie wiem co mial na celu, ale uzyl do niego troche przebrzmialych polskich "gwiazd" i wyszlo to co wyszlo. jedynie poziom trzyma Muniek
Ostatnio zmieniony pt cze 15, 2007 7:25 pm przez Campari, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miasto budzi sie" to dno straszne, na szczecie jedno przesluchanie Yugopolisu z Munkiem daje pewne nadzieje, ze ten projekt nie bedzie taka znowu klapa.
ale gdzie im tam do Yugotonu...
Zawiesina pisze:Generalnie o siedem klas wyżej stoją kawałki Pustek z facetem na wokalu. Ten tutaj niczym specjalnym nie różni się od "Nic do powiedzenia".
Facet już chyba nie jest wokalistą...została tylko wokalistka. A z powyższym zdaniem muszę się zgodzić
ku3a pisze:"Miasto budzi sie" to dno straszne, na szczecie jedno przesluchanie Yugopolisu z Munkiem daje pewne nadzieje, ze ten projekt nie bedzie taka znowu klapa.
ale gdzie im tam do Yugotonu...
Zgadzam się, ten kawałek z Munkiem to chyba 1 taki dośc mocny pozytyw tej płyty. Czekam na ten kawałek!
A teraz przyjemne The Enemy - tu też czekam na album
marsvolta pisze:Ale szkoda tych killersów żeby nic z nowej płyty nie dostało sie do trzydziestki to tego sie nie spodziewałem no ale moze jescze jest nadzieja w For Reasons Unknown
a mi tam nie szkoda. słaba płyta to i piosenek nie ma w 30.
marsvolta pisze:Ale szkoda tych killersów żeby nic z nowej płyty nie dostało sie do trzydziestki to tego sie nie spodziewałem no ale moze jescze jest nadzieja w For Reasons Unknown
a mi tam nie szkoda. słaba płyta to i piosenek nie ma w 30.
słabsza od pierwszej ale nie beznadziejna a pierwsze singlowe When you było swietne
Miła niespodzianka PT baardzo wysoko jak na siebie
Kurcze, a ja wciąż płyty nie przesłuchałem. Mój tata ją uwielbia. Nawet na ich koncert się wybiera. Ja trochę podsłuchiwałem i faktycznie z tego co słyszałem jest bardzo dobrze...płyta roku ?:D