SIDEWAY LOOK ETC.

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

yeti

SIDEWAY LOOK ETC.

Post autor: yeti »

KIEDYŚ JUZ O TO PYTAŁEM
MOZE TERAZ :D
CIOTKA P. - URSZULA
SPRING AGAIN - SIDEWAY LOOK
LOOK AT YOU - THE UPBEAT
SEPTEMBER SONG - PRINCE SCANDAL

Z GÓRY STRASZNE THX
Awatar użytkownika
djjack
Kontakt:

Prince Scandal

Post autor: djjack »

yeti pisze: (...)

Z GÓRY STRASZNE THX
Na przełomie listopada i grudnia 2006 r. miałem przyjemność rozmawiać z Paulem Sedkowskim.. Wspominaliśmy m.in. historię powstania Prince Scandal i popularność "September Song" w Polsce (głównie na Liście Przebojów Magazynu Rytm). Dowiedziałem się wówczas, że są prawie zerowe szanse na wydanie materiału muzycznego z tamtego okresu na CD :cry: .
yeti

Re: Prince Scandal

djjack pisze:
yeti pisze: (...)

Na przełomie listopada i grudnia 2006 r. miałem przyjemność rozmawiać z Paulem Sedkowskim.. Wspominaliśmy m.in. historię powstania Prince Scandal i popularność "September Song" w Polsce (głównie na Liście Przebojów Magazynu Rytm). Dowiedziałem się wówczas, że są prawie zerowe szanse na wydanie materiału muzycznego z tamtego okresu na CD :cry: .
nawet nie miałem pojecia, że tam Polak maczał palce - no proszę!!!
Nawet potrafię te piosenke po tylu(23)latach zanucić. Szkoda że nikt tego nie ma....szkoda
JC

Re: Prince Scandal

Post autor: JC »

yeti pisze:Szkoda że nikt tego nie ma....szkoda
Czekaj cierpliwie. Zobaczymy co się da zrobić :wink:
yeti

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :

czekam cierpliwie :P :P :P :P :P :P :P
Awatar użytkownika
jotem3

Re: SIDEWAY LOOK ETC.

Post autor: jotem3 »

Nie wiem, czy ktoś w międzyczasie znalazł ten utwór, bo ja dziś powróciłem do przeszukiwania przepastnych czeluści internetowych w celu znalezienia "naszego" księcia skandalisty ;-) I na futrzaku ktoś wrzucił ten utwór zgrany z czarnej płyty lub z kasety !!! WIELKIE DZIĘKI dla użytkownika Lancelota, kimkolwiek jest :-) Pozwoliłem sobie wrzucić ten utwór do swoich zbiorów, do katalogu !!Piosenki-rarytasy!!
Jednak wciąż nie znalazłem SPRING AGAIN grupy Sidew Look. Wiosna za pasem, może więc znajdzie się ktoś kto ma w posiadaniu to nagranie :-)
JC

Post autor: JC »

jotem3 pisze: Jednak wciąż nie znalazłem SPRING AGAIN grupy Sidew Look. Wiosna za pasem, może więc znajdzie się ktoś kto ma w posiadaniu to nagranie :-)
Jacku, poniżej jest link do tego nagrania. :)
http://www.speedyshare.com/files/213826 ... _again.mp3
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Właśnie teraz leci ten utwór w MiniMaxie u Adamczyka. :)
ODPOWIEDZ