MOZE TERAZ

CIOTKA P. - URSZULA
SPRING AGAIN - SIDEWAY LOOK
LOOK AT YOU - THE UPBEAT
SEPTEMBER SONG - PRINCE SCANDAL
Z GÓRY STRASZNE THX
Na przełomie listopada i grudnia 2006 r. miałem przyjemność rozmawiać z Paulem Sedkowskim.. Wspominaliśmy m.in. historię powstania Prince Scandal i popularność "September Song" w Polsce (głównie na Liście Przebojów Magazynu Rytm). Dowiedziałem się wówczas, że są prawie zerowe szanse na wydanie materiału muzycznego z tamtego okresu na CDyeti pisze: (...)
Z GÓRY STRASZNE THX
nawet nie miałem pojecia, że tam Polak maczał palce - no proszę!!!djjack pisze:yeti pisze: (...)
Na przełomie listopada i grudnia 2006 r. miałem przyjemność rozmawiać z Paulem Sedkowskim.. Wspominaliśmy m.in. historię powstania Prince Scandal i popularność "September Song" w Polsce (głównie na Liście Przebojów Magazynu Rytm). Dowiedziałem się wówczas, że są prawie zerowe szanse na wydanie materiału muzycznego z tamtego okresu na CD.
Czekaj cierpliwie. Zobaczymy co się da zrobićyeti pisze:Szkoda że nikt tego nie ma....szkoda
Jacku, poniżej jest link do tego nagrania.jotem3 pisze: Jednak wciąż nie znalazłem SPRING AGAIN grupy Sidew Look. Wiosna za pasem, może więc znajdzie się ktoś kto ma w posiadaniu to nagranie