Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
nowy album ma wyjść w kwietniu w tym roku. A ten utwór promujący nowe wydawnictwo odkryłem kładac się spać w tygodniu przy włączonym MTV Rocks. Tylko wstałem zapisać nazwę zespołu coby nie zapomnieć i legnąłem spać dalej.
A może by tak coś Gogol Bordello Pierwszy singiel padł ofiarą chwilowej polityki wywalania z zestawu wszystkiego, co choćby zahaczyło o Poczekalnię i wypadło, więc imo powinno dać się szansę jakiemuś utworowi z nowej płyty.
Lorde - Team
Beyonce - XO
Lily Allen - Air Baloon
Manic Street Preachers - Anthem For A Lost Cause
Krzysztof Zalewski - Jaśniej
Sophie Ellis-Bextor - Young Blood
"Promocja albumu Delta Machine trwa w najlepsze. Panowie z Depeche Mode wciąż koncertują.
Znaleźli i czas na wydanie nowego singla. A stała się nim kompozycja…
…zatytułowana Goodbye. Jest to już czwarty singiel promujący wydawnictwo" Czekamy!!
Jakieś pytania?
Bo jakby co, to polska muzyka jest beee i do deeee... Po prostu żal. Żal kropka pe el.
Ciekawe czy ktoś z Redakcji Listy Trójki tu zagląda czasem, bo mam wrażenie, że jedynie Szymek79
ma tzw. strzały i trafienia, reszta z nas wali głową w mur...
Widzę że już ktoś ma problem, ja proponuje utwory nie tylko pod siebie tylko takie które mogą się spodobać większej grupie słuchaczy ale chyba już to komuś przeszkadza.
Szymek79 pisze:
Widzę że już ktoś ma problem, ja proponuje utwory nie tylko pod siebie tylko takie które mogą się spodobać większej grupie słuchaczy ale chyba już to komuś przeszkadza.
chyba źle zrozumiałeś wypowiedź adamerii, bo ja odniosłem wrażenie, że on cię wręcz chwalił że masz taką siłę przebicia