Jedyne, co mi przyszło do głowy to... "kopytko".słoik pisze:Próbowałem udowodnić, że Szymborska pisała o wszystkim, ale przy "Renovatio" się zaciąłem. Pomóżcie!

Nie pomnę, z którego wiersza.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Jedyne, co mi przyszło do głowy to... "kopytko".słoik pisze:Próbowałem udowodnić, że Szymborska pisała o wszystkim, ale przy "Renovatio" się zaciąłem. Pomóżcie!
A czy w tym co napisałem była wzmianka, iż "wyłącznie"?Brian pisze:I dlatego Goldfrapp musiał zacząć smęcić, by wejść tu do 30.FOXD pisze:To, że na lp3 od dawna kawałki taneczne mają wzięcie, akurat mnie już nie zaskakuje![]()
Ledyta Bartosiellin?FOXD pisze:276&26
Z pierwszym się zgodzę, co do drugiego pewności nie mam. Oba kawałki w tej parze kiepskie.barb42 pisze:Edyta zdecydowanie przegrywa z Zeppelinami, ale Annabel zwycięża z Lombardem.
Ja się oddaliłam bez zapytania. Tak bezpieczniej.Emilia pisze:Pozwolicie, że się oddalę.
"Wrócił. Nic nie powiedział.barb42 pisze:Masz/Ma coś o powrocie do punktu wyjścia?
ryszard ci sie podoba?kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Szkoda, że z płyty Edyty poza Upaść wybierają fatalnie. Mogliby wrzucić Anioła (bo na Ryszarda to zdaję sobie sprawę, że nie ma co liczyć). Ale i tak po Rozbitkach, a szczególnie Italiano to postęp. A mogli wybrać znacznie gorzej i singlować Cień.
Warto, choć film gorszy od pierwszej części. Jacksona w niektórych momentach poniosło z dziwnymi pomysłami. A Infiltrację obejrzałabym znowu, ale jest Lista...4989341 pisze:dzis zamierzam po liscie obrzjec 2ga czesc hobbita
warto?
Najlepszy to był Cuba i już nic lepszego nie będzie.Gary pisze:no zdecydowanie najlepszy utwór zagrany dziś
To zestawienie, jakkolwiek przypadkowe, to nie nadaje się do żadnego porównania, jak i kompilacji. Sam ograniczyłem się z komentarzem, bo cóż tu napisaćLLucky pisze:Ledyta Bartosiellin?FOXD pisze:276&26
dziekiEmilia pisze:Warto, choć film gorszy od pierwszej części. Jacksona w niektórych momentach poniosło z dziwnymi pomysłami. A Infiltrację obejrzałabym znowu, ale jest Lista...4989341 pisze:dzis zamierzam po liscie obrzjec 2ga czesc hobbita
warto?
Szkoda Dawida.
Mój nr 3 (za Upaść i N2013), a Cień najsłabszy.4989341 pisze:ryszard ci sie podoba?
dla mnie to najsłabszy utwór z całej płyty!
a akurat cień jest świetny- taki nie edytowy:)