1323 (08.06.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
myślę, że tak, bo ja lubię takie "zespoliki" jak je niektórzy nazywają i nie sugeruję się recenzjamitadzio3 pisze:Po przesłuchaniu całej płyty myślę, że u Ciebie nieznacznie wygrałyby dobre ze złymi. Dla mnie po pierwszym jak dotychczas przesłuchaniu większośc piosenek przypadła do gustu jako dobre rockowe rzemiosło.

- marsvolta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 721
Given Up to fajny utwórtadzio3 pisze:Po przesłuchaniu całej płyty myślę, że u Ciebie nieznacznie wygrałyby dobre ze złymi. Dla mnie po pierwszym jak dotychczas przesłuchaniu większośc piosenek przypadła do gustu jako dobre rockowe rzemiosło.Gary pisze:ja na razie znam 2 piosenki i wynik doba - zła jest 1:1tadzio3 pisze:A dla mnie to jedna z największych pozytywnych niespodzianek roku. Myślałem, ze sie już wypalili i nie potrafią nic stworzyć, oprócz kontynuowania nu-metalu, a tu całkiem dobre utwory na płycie w fajnym rockowym stylu
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
* Wyszła w pióropuszu i w obcaskachjotem3 pisze:możesz pokrótce napisać co takiego wyczyniła ??? Bardzom ciekawzbyszu pisze:Przed chwilą obejrzałem sobie na festiwali Top Trendy występ Marii Peszek. Rewelacja. Zagrała sobie na nosie na publicznosci i "odbiornikach" Polsatu. Brawo Mario!!!
* Zagdakała "Piejo kury piejo" Grzegorza z Ciechowa
* Wykonała pastiż tylko wielkich i silnych hitów (Carpe Diem, Santor, Rubika[rewelacyjny śpiew[)
* "Miły mój" w wersji niekołysanki
* Publicznosc była zszokowana, zapewne myśleli: Tego można słuchać?
* Zrobiła gwiazdę
* Rozdmuchała konfetti
* Występ przemyślany i antyfestiwalowy od A do Z
Niewiadomo. Mamy raczej podobny gust, a mnie druga część płyty po prostu drażni. Ale zobaczymy...Gary pisze:myślę, że tak, bo ja lubię takie "zespoliki" jak je niektórzy nazywają i nie sugeruję się recenzjamitadzio3 pisze:Po przesłuchaniu całej płyty myślę, że u Ciebie nieznacznie wygrałyby dobre ze złymi. Dla mnie po pierwszym jak dotychczas przesłuchaniu większośc piosenek przypadła do gustu jako dobre rockowe rzemiosło.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
no mnie to rozwaliła z gosią andrzejewicz, prawie spadłem z krzesłazbyszu pisze:* Wyszła w pióropuszu i w obcaskachjotem3 pisze:możesz pokrótce napisać co takiego wyczyniła ??? Bardzom ciekawzbyszu pisze:Przed chwilą obejrzałem sobie na festiwali Top Trendy występ Marii Peszek. Rewelacja. Zagrała sobie na nosie na publicznosci i "odbiornikach" Polsatu. Brawo Mario!!!
* Wykonała pastiż tylko wielkich i silnych hitów (Carpe Diem, Santor, Rubika[rewelacyjny śpiew[)
* Zrobiła gwiazdę
* Rozdmuchała konfetti

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Jak dla mnie, nowy lider jest baaaaaaaardzo w porządku. 
10. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
9. SHY BOY - Katie Melua
8. EASY RIDER - Hunter & Krzysztof Daukszewicz
7. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
6. RUBY - Kaiser Chiefs
5. CISZA I WIATR - Artur Rojek
4. ERA RETUSZERA - Nosowska
3. CLOSER - Travis
2. EVERYTHING - Michael Buble
1. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon

10. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
9. SHY BOY - Katie Melua
8. EASY RIDER - Hunter & Krzysztof Daukszewicz
7. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
6. RUBY - Kaiser Chiefs
5. CISZA I WIATR - Artur Rojek
4. ERA RETUSZERA - Nosowska
3. CLOSER - Travis
2. EVERYTHING - Michael Buble
1. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
[/size]nastoletni_duch pisze:[[
* Wyszła w pióropuszu i w obcaskach
* Zrobiła gwiazdę
* Rozdmuchała konfetti
* Występ przemyślany i antyfestiwalowy od A do [/size]Z
no mnie to rozwaliła z gosią andrzejewicz, prawie spadłem z krzesła

1 (+1). Ciekawostka - od czasu "Life Is Wonderful" Mraza, czyli od ok. 8 miesięcy, nie bylo na szczycie piosenki o równie długim stażu (13 tyg.). Reszta niech będzie milczeniem - pozostaje tylko poprawić sobie humor szklanką wina znacznie lepszego gatunkowo :-///.
Dziękuję wszystkim za wspólne komentowanie, ale jeszcze nie wyłączam radia.
Dziękuję wszystkim za wspólne komentowanie, ale jeszcze nie wyłączam radia.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
końcówka słabiutka. przed\tem zachwycałem się m.in Bjork i Jopek.zbyszu pisze:Koniecznie posłuchaj Rojka, bo co komentarz to straszne marudzenie. Pozdrawiam i przesylam łądunek optymizmukajman pisze:Koszmar w wykonaniu Travisa na szczęście nie awansował, ale żadna to pociecha, bo będzie jeszcze jedna beznadziejna piosenka.
mam nadzieję, że gdzieś w sieci będzie można to odnaleźć, bo naprawdę warto to chyba zobaczyć i pierwsze raz i drugi pewnie teżnastoletni_duch pisze:no mnie to rozwaliła z gosią andrzejewicz, prawie spadłem z krzesłazbyszu pisze:* Wyszła w pióropuszu i w obcaskachjotem3 pisze: możesz pokrótce napisać co takiego wyczyniła ??? Bardzom ciekaw
* Zrobiła gwiazdę
* Rozdmuchała konfetti