Ostatnio jestem bardziej zajęty więc stopniowo będę dodawał szczegóły Waszych typów z ubiegłego roku.

Liczę na ciekawe pomysły, które zainspirują mnie do większej aktywności.

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
Może ja się za to wezmę, bo ostatnio przybyło mi czasu z powodu porzucenia pewnej pracochłonnej statystyki.Sundrajta pisze:Tylko w swych notatkach nie zapisywałem na trwale średnich każdego uczestnika! I dlatego musiałbym te wszystkie obliczenia wykonać od początku.
Mnie teżkamil_snk pisze:Miejsca w okolicach setki nie interesują mnie tak bardzo jak najgorsza dziesiątka
(tzn. jakbyś Sundrajto miał czas i ochotę, to mógłbyś zaprezentować całą 53-kę wraz z notami)Sundrajta pisze:dwie piosenki otrzymały notę jedynkową z ułamkiem! (...)
Notę dwójkową otrzymało 51 propozycji, co stanowi niespełna 9% ogółu.
Ale się naszukałem, żeby dowiedzieć się, kto jest niewidomy i wyszło mi, że chyba Bocelli.Sundrajta pisze:I dziwnym trafem zauważam iż nie lubicie niewidomego śpiewaka gdyż aż dwa jego duety z różnymi artystkami znalazły się w tym gronie!![]()
A dla mnie kolejność Sabatów jest idealna.Neo01 pisze:"EOTB" zamieniłbym z "Lonerem"
Trzy razy. Niewielka różnica, ale jednak.Neo01 pisze:w każdym razie podium dla utworu, który 2 razy pojawił się w 30