Dla tych, którzy nie podglądali wyników: co na pierwszym?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Jestem gotowy poprowadzić to podsumowanie gdyż właśnie ono bardzo mnie interesuje. I mogę obiecać, że tak długo jak przed rokiem nie będziemy czekać na końcowe wyniki!gżegoż pisze:Jeśli jesteśmy przy podsumowaniach, to oficjalnie zgłaszam zapytanie, kto chciałby poprowadzić plebiscyt na Przebój 2013 roku?
Poprzednim razem głosowanie otworzył kajman, a wyniki podliczył i zaprezentował Sundrajta, a wcześniej wszystkim zajmował się Yacy.
Dobrze byłoby, aby ten plebiscyt (podobnie jak Koszmar Roku 2013) wystartował już niebawem, bo podsumowania zeszłego roku ruszyły bardzo późno, w efekcie czego wyniki poznaliśmy... dopiero w maju i czerwcu![]()
Przypomnę też, że niedawno przygotowałem już ułatwienie dla osób, które chciałyby wziąć udział w obu zabawach.
Wyniki są już przecież dawno opublikowane na wiadomej stronie.kajman pisze:Ja sobie daruję słuchanie. Nie ma w tym dla mnie żadnej przyjemności, bo znam już ścisłą czołówkę. Będę zaglądał tylko po to, żeby zobaczyć wyniki, jeżeli będą w ogóle publikowane wcześniej i to w tym wątku.
Mowisz o Andrusie? No bo chyba nie o Peszkównej...Emilia pisze:Koszmarzyca już na samym początku...
Witam.
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź!Sundrajta pisze:Jestem gotowy poprowadzić to podsumowanie gdyż właśnie ono bardzo mnie interesuje. I mogę obiecać, że tak długo jak przed rokiem nie będziemy czekać na końcowe wyniki!
Dla mnie niewiadomej, bo nie potrafię ich znaleźć.konwicki1980 pisze:Wyniki są już przecież dawno opublikowane na wiadomej stronie.