Ciekawa, nasi "ulubieńcy" pokonali Pink Floyd!PaTToN pisze:Końcówka topu jak zwykle ciekawa
Dobra, dawajta te Archivy, byle nie za późno.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ciekawa, nasi "ulubieńcy" pokonali Pink Floyd!PaTToN pisze:Końcówka topu jak zwykle ciekawa
Archive dobrzy są, ale klasykę i źródło należy respektować. Again powinno być przy wejściu do Panteonu, a nie na podium.August pisze:Ok - poprawiam się.
Again przed Child in Time i Wish You Were Here - śiat się kończy
i to jest mądre zdanie!konwicki1980 pisze:Swoją drogą, karmienie trolli nie ma sensu.
Coś zgubiłaś.mara pisze:8. Metallica - Nothing Else Matters
Ad. 1 Ależ ja wiem, że się nabijają i kpiąkajman pisze:1. Sorry, ale oni się z Ciebie ewidentnie nabijają. Proponuję trochę dystansu.FOXD pisze:1. Hehehe, jak zwykle jak to bywa w przypadkach takich osobników jak Wy, nie zrozumieliście w pełni o co chodziło w tym dogłębnym zgłębieniu dorobku muzycznego tamtych lat.
2. Moim zdaniem raptem "liznęliście" tego co było przedtem, nadto w dość wybiórczym fragmencie uważamAle cóż, jak zasugerowałem, to wymaga czasu, pokory i dystansu.
2. Doświadczenie ma znaczenie, ale bym go nie przeceniał. Mimo młodego wieku można mieć sporą znajomość rzeczy, własne zdanie i umiejętność świadomego wyboru.
Zgadza się . Wyjące Child in Time już było. Usnęło do kołysanki Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.saferłel pisze:Jestem po krótkiej przerwie. Widzę, że wyjące dziecko już usnęło i teraz w spokoju można przy ognisku bawić się do "Wish". PIęknie
świat się nie zna i tyle.albarn pisze:Najbardziej osobliwy lokalny wynalazek TWC to nie Love Comes Tumbling ani Crazy Mary, ale Archive.
Jak już pisałem, jednak zostaliśmy z włosamialbarn pisze:Dobra, dawajta te Archivy, byle nie za późno.
tam chyba jest "swimming"Janosz100 pisze:Mówią, że fraza "two lost souls living in a fish bowl" jest mistrzostwem tekściarstwa rockowego