XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
Słońce moje, dlaczego ty jesteś tak daleko???
-
2. raz z rzędu Archive bije rekord. Raczej będzie za chwilę "Again". Narazie na 3.miejscu najwyżej. Co ciekawe w Archive mają kobietę.
Dokładnie. Again Fajny kawałek, ale bez przesady...August pisze:Again przed Purplami i Floydami - Świat się kończy, Emilia miała rację
pudło, ale tylko dlatego, że sympatycy PF w tym roku ewidentnie zawiedli w głosowaniu
Mówią, że fraza "two lost souls living in a fish bowl" jest mistrzostwem tekściarstwa rockowego
i dobrze, bo to top utworów, a nie wykonawców.August pisze:Again przed Purplami i Floydami - Świat się kończy, Emilia miała rację
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Podpisuję się, tylko boję=cieszę.Yacy pisze:Floydzi w dół
no to podium TWC Trójki = podium TWC na forum!!!
tylko oby kolejność była inna
ale boję się, że będzie taka sama...
to znaczy do czego? może jakiś konkretny tytuł? czy np. nie jestem wystarczająco inteligentny, żeby zrozumieć?FOXD pisze:Myślę, że moja interpretacja i tak Ciebie nie zadowoli, stąd odsyłam do miarodajnych źródeł, powszechnie akceptowalnych
najgorszy kawałek Floydów leci - o tak!
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 9:20 pm przez Kertoip, łącznie zmieniany 1 raz.
Archive przywraca wiarę, że dobra muzyka powstawała także już za mojego życia 

Chciałem się wdać w wyzywającą intelektualną batalię z Mistrzem, ale nie dorosłem jeszcze, więc mój ciasny i ograniczony umysł był w stanie wydobyć z siebie jedynie: ARCHIVE, KURDE! 

Again na podium- piękne rozpoczęcie nowego roku. 

Nawet dwie.jedrzej2012 pisze:2. raz z rzędu Archive bije rekord. Raczej będzie za chwilę "Again". Narazie na 3.miejscu najwyżej. Co ciekawe w Archive mają kobietę.

Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 9:22 pm przez Corleone, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Archaive na podium !!! już ja się z wami policzę
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Muszę przyznać, że emocje przynajmniej u mnie są. Zacząłem sie obawiać tego gdzie jest Archive, choć pewnie na 3, to jednak jak okaże się że jest wyżej to...
Jestem już. Dziecko wybrzmiało beze mnie, na WYWH zdążyłem. Dwa moje ostatnie głosy, było ich w sumie 18.
Tak, tak, tak!!! Archive zastępuje WYWH na podium, coś fantastycznego...
- zielonakoniczynka
nie tak daleko, tylko około 150 mln kmsemuś pisze:Słońce moje, dlaczego ty jesteś tak daleko???

Szkoda Floydów...
niech żyje Archive!
niech żyje Archive!
Ok - poprawiam się.
Again przed Child in Time i Wish You Were Here - świat się kończy
Again przed Child in Time i Wish You Were Here - świat się kończy

Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 9:22 pm przez August, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jest! Jak pierwszy raz usłyszałem Agin, zbystrzałem, czy to jakiś album nieznany Pink Ploydówkamil_snk pisze:Archive przywraca wiarę, że dobra muzyka powstawała także już za mojego życia

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Jestem po krótkiej przerwie. Widzę, że wyjące dziecko już usnęło i teraz w spokoju można przy ognisku bawić się do "Wish". PIęknie 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Moje jest 1400 km stąd.zielonakoniczynka pisze:nie tak daleko, tylko około 150 mln kmsemuś pisze:Słońce moje, dlaczego ty jesteś tak daleko???
Ja się przyznaję, że jednak pewnych utworów nie znałem (lub nie pamiętałem) i stąd się wzięło to pytanie. Nie jest niczym dziwnym nie znanie wszystkich utworów, jakie były znane na świecie chociażby dlatego, że swego czasu dostęp do muzyki był nieco ograniczony.FOXD pisze:No wiesz, spodziewałbym się takiego pytanie od jakiegoś usera, który nie jest w stanie w krótkim czasie tego ogarnąć, ale do mnie takie zapytanie?![]()
Świetni Floydzi, ale będą jeszcze dwa lepsze utwory.
sprawdziłem jak rozłożyly się moje głosy względem mojego roku urodzenia i okazało się, że po 16 utworów powstało przed i po moim urodzeniu, a jeden w roku mojego urodzenia.
Kajmanie, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. Po prostu pierwszy raz od dłuższego czasu przeczytałam tak pozytywną Twoją wypowiedź o jakimś utworze w Topie. Tak jak pisałam wcześniej - nie wszystkie posty w tym wątku przeczytałam.kajman pisze:O większej ilości utworów wypowiadałem się pozytywnie niż o tych, co negatywnie.Martyr pisze:To muszę zanotować w kajeciku.Wreszcie jest coś co kajmanowi się podoba w Topie Wszech Czasów

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
żeby było jasne - zostały już tylko wielkie utwory, które bardzo lubię, ale jednak DS to mój nr 1.barb42 pisze:Podpisuję się, tylko boję=cieszę.
Gdyby teraz poleciał LZ to byłoby już dobrze, a potem ... niech się dzieje wola nieba