XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
solo zycia
Dlaczego mnie to nie dziwiKertoip pisze:MUPPETY! ^^lol, ja pieprzę, nie zrozumiałem zupełnie nic z tego pseudo-socjologicznego bełkotu, ale przecież nie jestem wystarczająco inteligentnym OSOBNIKIEM i zwyczajnie NIE MAM PRAWA tego rozumieć. muszę się nauczyć pokory, lel xDFOXD pisze:Hehehe, jak zwykle jak to bywa w przypadkach takich osobników jak Wy, nie zrozumieliście w pełni o co chodziło w tym dogłębnym zgłębieniu dorobku muzycznego tamtych lat. (...)
Polecam w takim razie analizę dorobku The Doors chociażby nie tylko w warstwie muzycznej. nie

W każdym razie "Dzieci..." ,mimo że stagnacja, świetnie brzmią jak zawsze

O większej ilości utworów wypowiadałem się pozytywnie niż o tych, co negatywnie.Martyr pisze:To muszę zanotować w kajeciku.kajman pisze:Świetni Queeni, ale zamieniłbym ich na genialne Bicycle race.Wreszcie jest coś co kajmanowi się podoba w Topie Wszech Czasów
(ale nie wszystkie posty przeczytałam)
- Julinalia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1485
1. John Lennon - Imagine
2. King Crimson - Epitaph
3. Queen - Bohemian Rhapsody
4. The Doors - Riders on the Storm
5. Guns N' Roses - November Rain
6. Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat
7. Black Sabbath - Paranoid
8. Metallica - Nothing Else Matters
9. Nirvana - Smells like teen spirit
2. King Crimson - Epitaph
3. Queen - Bohemian Rhapsody
4. The Doors - Riders on the Storm
5. Guns N' Roses - November Rain
6. Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat
7. Black Sabbath - Paranoid
8. Metallica - Nothing Else Matters
9. Nirvana - Smells like teen spirit
Solo wszech czasówJanosz100 pisze:solo zycia

dym poszedł
tylko tyle masz mi do powiedzenia? może jakieś wyjaśnienie ów bełkotu? ARGUMENTY MERYTORYCZNE?!!?!?!?!? odpowiedz bo chcę wiedzieć i wcale a wcale się z ciebie nie nabijam.FOXD pisze:Dlaczego mnie to nie dziwi
-
Archive będzie góra trzecie, jest za mało znane na to by być nr 1.
Schody lub Bracia wygrają tak jak zawsze. Święta wojna o prymat po raz ósmy trwa.
Schody lub Bracia wygrają tak jak zawsze. Święta wojna o prymat po raz ósmy trwa.
I już masz plusa u mnie za chęci, ale uprzedzam że to wymaga czasu. Może rok starczy intensywnej analizy, nie tylko warstwy muzycznejsaferłel pisze:A ja właśnie staną na ring z FOXDE-m. Podejmę intelektualne rękawice. Dogłębnie zglebię i przeliżę do dna. I'll be back!Kertoip pisze:MUPPETY! ^^lol, ja pieprzę, nie zrozumiałem zupełnie nic z tego pseudo-socjologicznego bełkotu, ale przecież nie jestem wystarczająco inteligentnym OSOBNIKIEM i zwyczajnie NIE MAM PRAWA tego rozumieć. muszę się nauczyć pokory, lel xDFOXD pisze:Hehehe, jak zwykle jak to bywa w przypadkach takich osobników jak Wy, nie zrozumieliście w pełni o co chodziło w tym dogłębnym zgłębieniu dorobku muzycznego tamtych lat. (...)
Polecam w takim razie analizę dorobku The Doors chociażby nie tylko w warstwie muzycznej. nie

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
A takie były fajne tygodnie komentowania listy jak Cię nie było, ale niestety wróciłeś i dalej swoje mądrości tu wypisujesz, z których wielu się nabija, a Ty dalej swoje. Masakra - nieśmiertelny.
a vocal pozamiatałJanosz100 pisze:dym poszedł
do tego jeszcze 10 lat studiowania światowej literatury filozofii, ekonomii, socjologii i psychologii, żeby przynajmniej zbliżyć się do poziomu intelektualnego FOXD-a. choć wydaje mi się, że i tak Ci się nie uda, saferzeFOXD pisze:I już masz plusa u mnie za chęci, ale uprzedzam że to wymaga czasu. Może rok starczy intensywnej analizy, nie tylko warstwy muzycznej

Myślę, że moja interpretacja i tak Ciebie nie zadowoli, stąd odsyłam do miarodajnych źródeł, powszechnie akceptowalnychKertoip pisze:w istocie. a Ty znasz taki rzeczownik "mędrca" ? co on oznacza?FOXD pisze:To faktycznie masz problem

-
Tylko 46 minut muzyki po raz trzeci z rzędu w ostatniej godzinie.
- konwicki1980
- Kontakt:
Na Uniwersytecie Moskiewskim im. M. Łomonosowa socjologowie zrobili by tę analizę w dwa dni. Nie takie eksperymenty socjologiczne ze szwagrem tam robili.FOXD pisze:Może rok starczy intensywnej analizy, nie tylko warstwy muzycznej
Swoją drogą, karmienie trolli nie ma sensu. Obiecuję, że już nie będę.
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 9:17 pm przez konwicki1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Dajesz safer, to będzie najważniejszy rok ever!FOXD pisze:I już masz plusa u mnie za chęci, ale uprzedzam że to wymaga czasu. Może rok starczy intensywnej analizy, nie tylko warstwy muzycznej
Ale Archive dopiero przed nami.August pisze:Ejże, miało być na Pierwszym !

FOXD pisze:Ale ok, odpowiadam, tak się składa, że jestem świadom całego zestawu jaki jest prezentowany, nie tylko w tegorocznym TWC, ale także i lat ubiegłych. Skąd ta wiedza? Ano z tego, że sam przeżyłem ewolucję i różne okoliczności towarzyszące poszczególnym wykonawcom, w ich tworzeniu.

Poza podium 

Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 9:18 pm przez krysiron, łącznie zmieniany 1 raz.
tak, tak! Again na pudle. Apetyt rośnie
Archive na podium ! 

1. King Crimson - Epitaph
2. The Doors - Riders On the Storm
3. Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat
4. Queen - Bohemian Rhapsody
5. Metallica - Nothing Else Matters
6. Black Sabbath - Paranoid
7. John Lennon - Imagine
8. Nirvana - Smells Like Teen Spirit
9. Guns N' Roses - November Rain
2. The Doors - Riders On the Storm
3. Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat
4. Queen - Bohemian Rhapsody
5. Metallica - Nothing Else Matters
6. Black Sabbath - Paranoid
7. John Lennon - Imagine
8. Nirvana - Smells Like Teen Spirit
9. Guns N' Roses - November Rain
Archive!!
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Floydzi w dół 
no to podium TWC Trójki = podium TWC na forum!!!
tylko oby kolejność była inna
ale boję się, że będzie taka sama...

no to podium TWC Trójki = podium TWC na forum!!!
tylko oby kolejność była inna

ale boję się, że będzie taka sama...
Again przed Purplami i Floydami - Świat się kończy, Emilia miała rację 

- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Końcówka topu jak zwykle ciekawa