XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
Normalnie aż tak nie przepadam za Diamentem... ale dzisiaj zabrzmiało piorunująco.
1. PINK FLOYD — Shine on You Crazy Diamond
2. PINK FLOYD — High Hopes
3. PINK FLOYD — Comfortably Numb
4. LED ZEPPELIN — Kashmir
5. DŻEM — List do M.
6. THE BEATLES — Yesterday
1. PINK FLOYD — Shine on You Crazy Diamond
2. PINK FLOYD — High Hopes
3. PINK FLOYD — Comfortably Numb
4. LED ZEPPELIN — Kashmir
5. DŻEM — List do M.
6. THE BEATLES — Yesterday
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Ktoś ma ochotę na białe wino, półsłodkie? Bo wypiję sama.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Padłem, riposta za 1000 punktówbarb42 pisze:FOXD, ale jeśli ktoś w setce ma 1 swój utwór a Ty naście, to kto w owczym pedzie podąża?

-
To 2 i ostatnie spotkanie z Guns n' Roses.
Tylko 7 utworów wypadło, a są to:
Californication, The Final Countdown, Fragile, Englishman in New York, Sweet child o' mine, Knockin' on heaven's door (Guns n' Roses version) i (I can't get no) Satisfaction. z 72. z 87. z 86. z 91. z 93. z 80. i z 95.
Tylko 7 utworów wypadło, a są to:
Californication, The Final Countdown, Fragile, Englishman in New York, Sweet child o' mine, Knockin' on heaven's door (Guns n' Roses version) i (I can't get no) Satisfaction. z 72. z 87. z 86. z 91. z 93. z 80. i z 95.
- Emilia
Za 1000? Za 1 000 000.Miszon pisze:Padłem, riposta za 1000 punktówbarb42 pisze:FOXD, ale jeśli ktoś w setce ma 1 swój utwór a Ty naście, to kto w owczym pedzie podąża?.
Mistrzu, wyjaśnij mi, albowiem ja ciemny nie rozumiem.FOXD pisze:Gunsi, fajnie że tak wysoko, ale jednak za wysoko.

1. Pink Floyd - Shine on You Crazy Diamond
2. Dżem - List do M.
3. Pink Floyd - High Hopes
4. Pink Floyd - Comfortably Numb
5. Led Zeppelin - Kashmir
6. The Beatles - Yesterday
Dobra godzina, Kashmir na 5 jest jak zbrodnia. A te 60 min zaczyna się jeszcze lepiej, najleprzi Gunsi, Listopada - <3
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Ten żabi skrzek tak wysoko !?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Baran za owcą...a może odwrotnie.barb42 pisze:FOXD, ale jeśli ktoś w setce ma 1 swój utwór a Ty naście, to kto w owczym pedzie podąża?
Gunsi, będzie kolacja.

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
misiek230688 pisze:Ten żabi skrzek tak wysoko !?

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
... ale co na niej jest napisane? Oto jest pytanie.saferłel pisze:Masz może niebieską tabletkę?
- saferłel
misiek230688 pisze:Ten żabi skrzek tak wysoko !?

- Emilia
Niebieską? Hm... jest aż tak źle?saferłel pisze:Czy to znaczy, że żyję w Matrixie? Masz może niebieską tabletkę?FOXD pisze: Ależ to to jest prawda, jeśli prześledzisz liczne fanaberia na lp3, czy innych notowaniach. Tak od wielu, wielu lat się dzieje. Liczba osób, które są świadome tego na to co głosują, jest na tyle ograniczona, że jest w mniejszości. Większość kieruje się zasadą "owczego pędu" (terminu znanego z ekonomii), który wypacza faktyczne preferencje głosujących. Ja to zjawisko obserwuję w różnych płaszczyznach od wielu, wielu lat. Mało tego, sama Trojka do tego się przyczynia.

No cóż, to jak na Gunsów słabiutki kawałek. Nie powinno go być w topie a na tym miejscu powinno znaleźć się genialne T Love. Przez 7 minut męcfzą się tu niemiłosiernie, żeby zagrać na dobrym poziomie dopiero w końcówce.
Żyjesz w Matrixie. Nigdy Cię nie zastanawiało, że z tym życiem jest coś nie tak? Że ktoś tym steruje ?
dobrze, że jako wytrawny socjolog trzymasz rękę na pulsie i ostrzegasz nas przed taką sytuacją...FOXD pisze:Ależ to to jest prawda, jeśli prześledzisz liczne fanaberia na lp3, czy innych notowaniach. Tak od wielu, wielu lat się dzieje. Liczba osób, które są świadome tego na to co głosują, jest na tyle ograniczona, że jest w mniejszości. Większość kieruje się zasadą "owczego pędu" (terminu znanego z ekonomii), który wypacza faktyczne preferencje głosujących. Ja to zjawisko obserwuję w różnych płaszczyznach od wielu, wielu lat. Mało tego, sama Trojka do tego się przyczynia.
Nie na tym polega "owczy pęd".barb42 pisze:FOXD, ale jeśli ktoś w setce ma 1 swój utwór a Ty naście, to kto w owczym pedzie podąża?
Gunsi, będzie kolacja.

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
I to jest najśmieszniejsze - największy popista forum ma awatar z płytą starych progmenów.Miszon pisze:Pytanie było raczej zbędne, wystarczyło spojrzeć na avatar?
zdecydowanie nie dla mnie godzina

1. The Beatles - Yesterday
2. Pink Floyd - High Hopes
3. Pink Floyd - Comfortably Numb
4. Pink Floyd - Shine on You Crazy Diamond
5. Led Zeppelin - Kashmir
6. Dżem - List do M.
mam nadzieję, że nigdy ale przenigdy nie przyjdzie do głowy, aby top wszech czasów zrobić coś w stylu wyjazdowej listy ze słuchaczami.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Chodzi o This I Love, a nie zespół T.Love?kajman pisze: T Love
Heh ja chętnie, aczkolwiek popijam czerwoneEmilia pisze:Ktoś ma ochotę na białe wino, półsłodkie? Bo wypiję sama.

- saferłel
Pal licho życie, ale moje głosy na Lp3!Janosz100 pisze:Żyjesz w Matrixie. Nigdy Cię nie zastanawiało, że z tym życiem jest coś nie tak? Że ktoś tym steruje ?
Emilio - niebieska mi się dobrze kojarzy, występuje na okładce jednego z singli, którego bardzo lubię. To taki naturalny odruch u mnie, żeby ją wybrać

- zielonakoniczynka
Chłopaki nie płaczą?kajman pisze:No cóż, to jak na Gunsów słabiutki kawałek. Nie powinno go być w topie a na tym miejscu powinno znaleźć się genialne T Love. Przez 7 minut męcfzą się tu niemiłosiernie, żeby zagrać na dobrym poziomie dopiero w końcówce.

Ale Józef Skrzek to dopiero w PTWC chyba. :cmisiek230688 pisze:Ten żabi skrzek tak wysoko !?
Dlatego właśnie ta końcówka jest jak wisienka na torcie.kajman pisze:zagrać na dobrym poziomie dopiero w końcówce.

W twoim przypadku, ta przypadłośc akurat nie dziwi ... od dłuższego już czasuMiszon pisze:Padłem, riposta za 1000 punktówbarb42 pisze:FOXD, ale jeśli ktoś w setce ma 1 swój utwór a Ty naście, to kto w owczym pedzie podąża?.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Kertoip ale tym socjologiem był RonioKertoip pisze: dobrze, że jako wytrawny socjolog trzymasz rękę na pulsie i ostrzegasz nas przed taką sytuacją...

A sorry to było tylko drugie imię.