XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
To co pisze saferłel to było w piosence grupy The House of Love, która też jest w zestawie, ale ja znam cover w wykonaniu norweskiej grupy Apoptygma Berzerk.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Zaczęło się, albarn.albarn pisze:Bitlesi zioną fałszem? Na Boga, cóż za koncept!FOXD pisze:Mam swój rozum, swoje postrzeganie wartości i tego co prawdziwe, a tego co zionie fałszem i dokonuje suwerennego wyboru.
The Beatles forever.
- zielonakoniczynka
Fajnie byłoby się spotkać na wspólne odsłuchanie listy - jedni by się kłócili, inni by ich uciszali - jak w domu 

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Britpop na TWC? To byłby cud. Jakimś cudem Creep się trzyma.Brian pisze:I może Wonderwall by akurat weszło, ja co roku kciuki trzymam...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Zrobiłoby się dwa pokoje, dla jednych i drugich.zielonakoniczynka pisze:Fajnie byłoby się spotkać na wspólne odsłuchanie listy - jedni by się kłócili, inni by ich uciszali - jak w domu
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Ja bym poszedł odważniej - od razu "Common People". W końcu HYMN POKOLENIA.albarn pisze:Britpop na TWC? To byłby cud. Jakimś cudem Creep się trzyma.Brian pisze:I może Wonderwall by akurat weszło, ja co roku kciuki trzymam...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Pierwszy Blur pewnie plącze się w końcówce drugiej setkialbarn pisze:Britpop na TWC? To byłby cud. Jakimś cudem Creep się trzyma.Brian pisze:I może Wonderwall by akurat weszło, ja co roku kciuki trzymam...

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=nehRB1FTeTotemik3 pisze:The Beatles forever.
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 7:45 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Niby też, tylko, że np. w czasie rocznicy setnych urodzin Roberta Johnsona to Metz puścił oryginał, a Mann covery.albarn pisze:Ze starym blusem to mi się głównie Wojciech Człowiek kojarzy.lady pisze:No i starego bluesa lubi, bo puszcza go czasami w swoich audycjach.
Najlepszy utwór Floydów ever jak dla mnie za nisko. Ale sam jestem winien, bo u mnie dopiero 39.
- saferłel
Dokładniejedrzej2012 pisze:To co pisze saferłel to było w piosence grupy The House of Love, która też jest w zestawie, ale ja znam cover w wykonaniu norweskiej grupy Apoptygma Berzerk.

- saferłel
Ale to nie true-britpop. To jednak, jak to ładnie napisał mi albarn (mam nadzieję, że nie obrazi się, że cytuję), januszowy stuff.semuś pisze:Pierwszy Blur pewnie plącze się w końcówce drugiej setkialbarn pisze:Britpop na TWC? To byłby cud. Jakimś cudem Creep się trzyma.Brian pisze:I może Wonderwall by akurat weszło, ja co roku kciuki trzymam...
Też nie mogłem się pogodzić, kiedy wyleciały z listy w Polo.tv, najlepsze i najbardziej patriotyczne disco polo naszych czasów, i w dodatku białostockie. :c Nawet na Sylwajstrze wczoraj były, sprawdziło się - ale czego się spodziewać po jednym z hitów wakacji?FOXD pisze:Shine .. jednak nie zasługują na taki spadek:(

No wiem.albarn pisze:Britpop na TWC? To byłby cud. Jakimś cudem Creep się trzyma.

"I'm just talkin' 'bout my g-g-generation".saferłel pisze:Ja bym poszedł odważniej - od razu "Common People". W końcu HYMN POKOLENIA.

(mogliby wrócić!)
- konwicki1980
- Kontakt:
Eeee tam.saferłel pisze:Ja bym poszedł odważniej - od razu "Common People". W końcu HYMN POKOLENIA.
Hymn pokolenia to:
Choć oczywiście zależy kto na jakim podwórku się bawił.Robbin' people with a six-gun
I fought the law and the law won
I lost my girl and I lost my fun
I fought the law and the law won

- albarn
- Kontakt:
Ale nie naszego, niestety.saferłel pisze:Ja bym poszedł odważniej - od razu "Common People". W końcu HYMN POKOLENIA.
saferłel pisze:Ale to nie true-britpop. To jednak, jak to ładnie napisał mi albarn (mam nadzieję, że nie obrazi się, że cytuję), januszowy stuff.

Nie zrozumiałeś aluzji, była w znacznie szerszym kontekściealbarn pisze:Bitlesi zioną fałszem? Na Boga, cóż za koncept!FOXD pisze:Mam swój rozum, swoje postrzeganie wartości i tego co prawdziwe, a tego co zionie fałszem i dokonuje suwerennego wyboru.

saferłel pisze:Shi Shi Shin Shine On!

mondrości rzyciowe zawsze na propsach.Brian pisze:~ Paulo Coelho <3FOXD pisze:Mam swój rozum, swoje postrzeganie wartości i tego co prawdziwe, a tego co zionie fałszem i dokonuje suwerennego wyboru.
nie dyskotekowy, tylko najbardziej taneczny kawałek wszechczasów, idealna pościelówa do przytulańcasaferłel pisze:Olaboga, HH wyżej od dyskotekowego klasyka wg kajmana (o ile dobrze zapamiętałem)Do czego to doszło. Ale pozytywnie.

lel xD uśmiałem sięFOXD pisze:W/g mnie dojrzałość emocjonalna nie polega na (...) dokonuje suwerennego wyboru.

- albarn
- Kontakt:
To hymn wszystkich pokoleń.Brian pisze:"I'm just talkin' 'bout my g-g-generation".![]()
(mogliby wrócić!)
Albo w ogóle dajmy KOMBI i wszyscy będą zadowoleni.
Bawiłeś się na podwórku w Brixton?konwicki1980 pisze:Choć oczywiście zależy kto na jakim podwórku się bawił.

tym razem bez zmian
15 15. HIGH HOPES - Pink Floyd
15 15. HIGH HOPES - Pink Floyd
High Hopes , utwór genialny w każdym dźwięku
To jest właściwe kryterium porównawcze dla Ciebie?Brian pisze:Też nie mogłem się pogodzić, kiedy wyleciały z listy w Polo.tv, najlepsze i najbardziej patriotyczne disco polo naszych czasów, i w dodatku białostockie. :c Nawet na Sylwajstrze wczoraj były, sprawdziło się - ale czego się spodziewać po jednym z hitów wakacji?FOXD pisze:Shine .. jednak nie zasługują na taki spadek:(
Nadzieje..... też zacne

Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 7:51 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Ale było pięknie
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Za dużo propozycji Floydów w zestawie i głosy się rozpadają po setce.
Jedni Floydzi jak do tej pory obronili miejsce. Mój głos nr 14.
-
Z miasta saferłela pochodzi Dawid Podsiadło i siatkarki Tauron MKS - niedoszłe mistrzynie Polski.
Przełamana czarna seria PF. 4 raz bez zmian.
HH lepsze od SOYCD.
"Paranoid" najwyżej w historii będzie!
Przełamana czarna seria PF. 4 raz bez zmian.
HH lepsze od SOYCD.
"Paranoid" najwyżej w historii będzie!