I znowu ta Grace Slick wraca jak austriacki bumerang.Kertoip pisze: Całkowicie świadomie słucham dopiero od 69. miejsca (nie ma przypadków xD)
A ja robię "air keyboard" właśnie.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
I znowu ta Grace Slick wraca jak austriacki bumerang.Kertoip pisze: Całkowicie świadomie słucham dopiero od 69. miejsca (nie ma przypadków xD)
Ok, zgadza się bz. Uciekła mi jedna pozycja. Nie zmienia to faktu, że dla mnie ten utwór nie zasługuje na taka pozycje w TWC.jedrzej2012 pisze: Jakie oczko w dół skoro bez zmian na 23.
Mój też. Niestety z tej płyty wybrali chyba dwa najsłabsze utwory.Gary pisze:gdyby było w zestawie "Dancing with moonlit knight" miałby mój pewny głos.
Kilka może i tak, chociaż nie wiem czy mamy na myśli te same. Z tych co nas nas czekają na pewno porównywalnie niefajne z ACDC są jak dla mnie "Child In Time" i "Paranoid".krzysiek83 pisze:nie da się ukryć jednak, że kilka dużo gorszych dzisiaj wybrzmiało (i, o zgrozo wybrzmi!)saferłel pisze:AC/DC to jedna z najgorszych piosenek w topie
my wybraliśmy. No ja na rycerza głosowałem. Na Firth też, bo to dla mnie nr 2 na płycie i Genesis.kajman pisze:Mój też. Niestety z tej płyty wybrali chyba dwa najsłabsze utwory.Gary pisze:gdyby było w zestawie "Dancing with moonlit knight" miałby mój pewny głos.
O ziom, kogo tu przywiało!Kertoip pisze:Dlatego z tego tytułu się witam i kurde, chętnie sobie tutaj posiedzęCoś czuję, że dzisiaj będę sięgał głęboko do forumowych archiwów
Tak. Rozwalają mnie. W tym momencie pasują idealnie.krysiron pisze:Dysonanse na pianinie?kajman pisze:No i ten moment!![]()
![]()
Właśnie Ci wytłumaczyłem, że ludzie są leniwi. I nie chce im się zakładać konta na stronie radia.Piotr pisze:A niby na FB to nie trzeba mieć konta?dominik_fi pisze:Tam jest już ponad 42k.Piotr pisze: To ja powtórzę pytanie Niedźwiedzia, gdzie było te 16 tysięcy "fanów" jak trzeba było głosować?
Takie czasy, że ludzie leniwi i nie chce mi się zakładać konta, logować i wybierać. Nic na to nie poradzimy. Lepiej już było.
hohoho, Safer, tak myślałem, czy Cię tu spotkamsaferłel pisze:Cornellius!
przydałby się White Rabbit w setcealbarn pisze:I znowu ta Grace Slick wraca jak austriacki bumerang.
Ale ogólnie to Autobiografia jest dopiero czwarta od końca.Yacy pisze:ja nie znam tak dobrze swoich trzech najgorszych utworów w top100, jak kajmana. piszę na serio!kajman pisze:Nie napisałem wcześniej, że Autobiografia uzupełnia top3 najgorszych polskich utworów tutaj.