Żadnej innej ich płyty nie słyszałem, ale pewnie "Reload" bym umieścił na drugim miejscu. Za to mój nick pochodzi niejako od Metalliki.krzysiek83 pisze:nie wierzę, że znasz ich całą dyskografię, a poza tym i tak nie sądzę że aż tak nisko oceniłbyś ich dorobek
XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
W zasadzie jakby się zastanowić nad tym to metal jest podgatunkiem rockaalbarn pisze:A metal to nie rock?piotr1990 pisze:Co do Kill 'Em All to nie jest rock. To jest Thrash Metal. Jedna z pierwszych płyt Thrashowych.

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Moim na Hendrixa był Little Wing i choć to pewnie obciach najbardziej podobał się mi cover dziewczyny z Idola - Gosi Kunc.lady pisze:Hey Joe - mój drugi głos w top100
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
szacuneczek dla Dżima, ale jednak to właściwa kolejność.jedrzej2012 pisze:I co? "Hey Jude" znów lepsze od "Hey Joe".
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

XX Trójkowy Top Wszech Czasów • 1 STYCZNIA 2014

49
49
43 • 19
R.E.M.
Losing My Religion
Out of Time
-6
Po XX topach miejsce: 27
1235 pkt
najwyższa pozycja: 13
1 raz(y)
’12: 43 ’11: 46 ’10: 54 ’09: 125 ’08: 68 ’07: 59 ’06: 44 ’05: 40 ’04: 36 ’03: 26 ’02: 36 ’01: 22 ’00: 38 ’99: 39 ’98: 15 ’97: 18 ’96: 23 ’95: 15 ’94: 13
Dołączę się do dyskusji o Metallice.
Może nie podpiszę się pod hasłem, że skończyli się na Kill 'Em All, ale jest to dla mnie zdecydowanie ich najlepsza płyta. Anesthesia wymiata.
Może nie podpiszę się pod hasłem, że skończyli się na Kill 'Em All, ale jest to dla mnie zdecydowanie ich najlepsza płyta. Anesthesia wymiata.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Z REM, to ja Everybody Hurts.
-
Te R.E.M pochodzi z płyty z "Shiny happy people", które w tym roku dodano.
Ten R.E.M. to też i jeden z moich przebojów wszechczasów. Bardziej lubię od "Hey Joe".
To był 1991 rok, gdy teledysk śmigał po MTV kilkanaście razy dziennie...
To był 1991 rok, gdy teledysk śmigał po MTV kilkanaście razy dziennie...
- albarn
- Kontakt:
Ja też najbardziej lubię Kijemol, bo jest najbardziej punkowa.Anvil pisze:Może nie podpiszę się pod hasłem, że skończyli się na Kill 'Em All, ale jest to dla mnie zdecydowanie ich najlepsza płyta. Anesthesia wymiata.
REMiki. Jedna z moich najulubieńszych kapel. Z tej okazji przypominam, że oni naprawdę istnieli przed Losing My Religion.
A ja chyba "Lotus". Albo "How the West Was Won and Where it Got Us".barb42 pisze:Z REM, to ja Everybody Hurts.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Szkoda że do zestawu nic nie było wrzucone z mojej ulubionej płyty R.E.M - Green.jedrzej2012 pisze:Te R.E.M pochodzi z płyty z "Shiny happy people", które w tym roku dodano.
-
1991 rok - najliczniejszy w TWC i to jest rok mojego urodzenia. Wczoraj byłem na koncercie w moim Grudziądzu, była Jula. Ona też jest z mego rocznika, tak samo Kamil Bednarek (TVP2) i Ewelina Lisowska (TVN).
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 3:49 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
...napisał nieuleczalny fan Bitelsówalbarn pisze:szacuneczek dla Dżima, ale jednak to właściwa kolejność.jedrzej2012 pisze:I co? "Hey Jude" znów lepsze od "Hey Joe".
jak mam to rozumieć?słoik pisze: mój nick pochodzi niejako od Metalliki.
-
Stipe ma niedługo urodziny.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1984
Szkoda, że Pan Marek zapowiadając miejsce nie podaje tytułu piosenki.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
To jest dyskusja akademicka, będą zwolenicy etapu sprzed blacka (bo się sprzedali), i po czarnym (bo wypłynęli.adameria pisze:Taaa...kajman pisze:Metallica zaczęła się na Czarnym albumie, a najlepsza jej własna płyta to Death magnetic.
To tak jak z Armią: Legenda, czy Triodante... itd, itp.
zluzowali na 1 miejscu "Wind of Change" i za to ich wtedy nie lubiłem. Inaczej niż dziś.
- albarn
- Kontakt:
Milusio, ale ja bym chciał It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine). A najbardziej to coś z płyty Murmur, jednej z moich ukochanych płyt ever, ale to marzenie ściętej głowy. Takie Radio Free Europe na przykład?jedrzej2012 pisze:Te R.E.M pochodzi z płyty z "Shiny happy people", które w tym roku dodano.
Pewnie "Whiskey in the Jar".krzysiek83 pisze:jak mam to rozumieć?słoik pisze: mój nick pochodzi niejako od Metalliki.
Marniutko ten REM brzmi.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Czas się wylogować na dłużej. Miłego odbioru, wrócę pewnie jak forum będzie przeciążone.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
jeszcze nie tak dawno miałem tak samo. od jakiegoś czasu jednak Man on the Moon!barb42 pisze:Z REM, to ja Everybody Hurts.

- konwicki1980
- Kontakt:
Moją ulubioną płytą Metalliki jest Master of Puppets, a za nią ex aequo Ride the Lightning i ...And Justice for All.
Płyta z Lou Reedem nadaje się jedynie do spuszczenia w toalecie. Z czego jeśli miałbym już decydować, to zdecydowanie słabszą postacią jest Lou.
Płyta z Lou Reedem nadaje się jedynie do spuszczenia w toalecie. Z czego jeśli miałbym już decydować, to zdecydowanie słabszą postacią jest Lou.
oj, piękne mam wspomnienia z tym utworem
choć szkoda, że spada 
został jeszcze tylko 1 utwór z tych na które oddałem głos

został jeszcze tylko 1 utwór z tych na które oddałem głos
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 3:49 pm przez 4989341, łącznie zmieniany 1 raz.