pod siebie -teraz nie wolno odejść od głośnika!!!misiek230688 pisze:I siku mi się zachciało właśnie teraz
XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
-
aragorn888
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
Dobry zerstaw, adam, brakuje jednak do całości pewnego zespołu.
Szybkiego, Lux zespołu.[/quote]
Jak dla mnie, na pewno mi go nie brak, a gdyby był to byłbym rozczarowany.[/quote]
Rozumiem. Pewnie autystyczny nie jesteć... Ale Wilki Dwa za rok why no? Dla mnie utwór z zadatkami na ponadczasowy.
Szybkiego, Lux zespołu.[/quote]
Jak dla mnie, na pewno mi go nie brak, a gdyby był to byłbym rozczarowany.[/quote]
Rozumiem. Pewnie autystyczny nie jesteć... Ale Wilki Dwa za rok why no? Dla mnie utwór z zadatkami na ponadczasowy.
TakAnvil pisze:Kabaret OTTO ?![]()
świetne to było
Zuch chłopaksemuś pisze:Mi się kiedyś zachciało na samym początku Atom Heart Mother, Floydów i dałem radę
w tym roku głosowałem na 5 utworów Zeppów i nie było wśród nich schodówzielonakoniczynka pisze:Ja też, zdecydowanie.krysiron pisze:Ja wolę Since od Stairwaya:)
Świetne:)adameria pisze:Popatrzcie sobie na stronę:
http://www.lpmn.pl
No, niskie ukłony!!!
Brakuje tylko fajerwerków!
Sice brzmi obłędnie:)
Witam wszystkich. Czy jest większy śpioch ode mnie?
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
W temacie Zeppelini, Floydzi i Peter Gabriel nigdy nie będę obiektywna, biorę wszystko na bezludną i samotność mi nie grozi.
Albarn, Ty akcja na FB, ja akcja w innym miejscu i Cure w setce będzie za rok.
Albarn, Ty akcja na FB, ja akcja w innym miejscu i Cure w setce będzie za rok.
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

XX Trójkowy Top Wszech Czasów • 1 STYCZNIA 2014

67
67
85 • 2
CAMEL
Stationary Traveller
Stationary Traveller
18
Po XX topach miejsce: 189
50 pkt
najwyższa pozycja: 67
1 raz(y)
’12: 85 ’11: 132 ’09: 945 ’08: 383
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Napomnę tylko że ten utwór ma ponad 23 minuty. Camel!!!!!Ajtek pisze:Zuch chłopaksemuś pisze:Mi się kiedyś zachciało na samym początku Atom Heart Mother, Floydów i dałem radę.
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 1:51 pm przez semuś, łącznie zmieniany 1 raz.
O kilka klas. Chociaż też nie są to najlepsze utwory na tej bardzo dobrej płycie.kamil_snk pisze:Aż zajrzałem co też było na tej płycie. Naprawdę sądzisz, że Skaczemy czy Nie wierzę sk... jest lepsze?kajman pisze:Przeciętnie czyli Coma w najsłabszym utworze z pierwszej płyty.
Camel - cudownie
Może jest nadzieja jeszcze na Parents 
już się bałem, że Camel wypadł. Może kiedyś szansę dostanie "Lady Fantasy"
Witam wszystkich. Czy jest większy śpioch ode mnie?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
czuję się w moralnym obowiązku głosować na StH, inna sprawa że to znakomity utwór (jak dziesiątki Zeppów, z czym zapewne się zgodziszGary pisze:w tym roku głosowałem na 5 utworów Zeppów i nie było wśród nich schodów
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Taki synth-udawany-prog-rock to lubię.
Toż piszę, że jesteś zuch. Floydów znam i to dobrzesemuś pisze:Napomnę tylko że ten utwór ma ponad 23 minuty. Camel!!!!!Ajtek pisze:Zuch chłopaksemuś pisze:Mi się kiedyś zachciało na samym początku Atom Heart Mother, Floydów i dałem radę.
A Camel brzmi obłędnie
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 1:53 pm przez Ajtek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
misiek230688
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Uwielbiam
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Pomyślimybarb42 pisze:Albarn, Ty akcja na FB, ja akcja w innym miejscu i Cure w setce będzie za rok.
Tym dziwniejsze, że w setce są znacznie mniej popularne grupy, jak Camel (skądinąd w ładnym utworze)
Podoba mi sie. Choc nie kojarze utworu za bardzo
Dla mnie takim hymnem powinien się stać Idzie wiatr Lao. Niesamowity utwór z niesamowitym textem.Gary pisze:no ja się dziwię, że Butelki z benzyną i kamienie" Cool Kidsów nie są takim hymnem.
Tak sobie myślę- pozycje tych utworów nie są ważne, ważna jest ich coroczna obecność i taki dzień jak dziś. Ot co!
Swoja drogą ten top to zbiorowy gust słuchaczy najlepszego radia w Polsce przed którym uchylam kapelusz. Czy czasem grający muzyke w trójce biorą ten gust pod uwage?
Swoja drogą ten top to zbiorowy gust słuchaczy najlepszego radia w Polsce przed którym uchylam kapelusz. Czy czasem grający muzyke w trójce biorą ten gust pod uwage?
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Tomasz Beksiński, oj słuchało się nocami i smutne zdziwienie, że Go nie ma.
U mnie jest słońce... 
Zawsze mnie irytuje, że wiele osób uważa, że jak coś nie ma co najmniej dwudziestu lat (a najlepiej gdyby miało ze czterdzieści) to nie może być w topie. Otóż super utwór może powstać zawsze i wszędzie, teraz w Polsce lub za sto lat w Zimbabwe... Czas i miejsce nie gra w Topie roli.
Zawsze mnie irytuje, że wiele osób uważa, że jak coś nie ma co najmniej dwudziestu lat (a najlepiej gdyby miało ze czterdzieści) to nie może być w topie. Otóż super utwór może powstać zawsze i wszędzie, teraz w Polsce lub za sto lat w Zimbabwe... Czas i miejsce nie gra w Topie roli.