aaaa, Sińce są.

Baby w tym roku pewnie nie będzie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Wierzę w piosenkę miłosną albo kołysankę z pajęczynami.albarn pisze:A kiurczaków znowu nie ma w topie i to największy topowy skandal. Nie pojmuję, czemu taka kultowa kapela się przestała do setki przebijać.
Dobry zerstaw, adam, brakuje jednak do całości pewnego zespołu.adameria pisze:Pojechałeś teraz... Chciałeś chyba zrobić mi przyjemność w lekturze.albarn pisze:Kult, Armię i Lao Che
O takAjtek pisze:I gdzie Comie do tych Zeppelinów??
A ja jestem za tym, by w ogóle nie było polskich utworów w Topie. Przecież mają osobny Top.słoik pisze:Z polskości wstęp na top powinien mieć tylko "Bema...". Nic innego nie prezentuje międzynarodowego poziomu.
Tolkienem?słoik pisze:Na forum dwa nici z Tolkienem w tle.
Jak dla mnie, na pewno mi go nie brak, a gdyby był to byłbym rozczarowany.aragorn888 pisze:Dobry zerstaw, adam, brakuje jednak do całości pewnego zespołu.adameria pisze:Pojechałeś teraz... Chciałeś chyba zrobić mi przyjemność w lekturze.albarn pisze:Kult, Armię i Lao Che
Szybkiego, Lux zespołu.
Się podpiszę, byłam dzieckiem w domu Zeppelini, mam dzieci w domu Zeppelini, jak dożyję wnuków będą Zeppelini.Ajtek pisze:I gdzie Comie do tych Zeppelinów??
zgadzam sie z Toba w 110%Vinyl84 pisze:Po najlepszych stonesach czas na najlepszych Zeppelinów. Fantastyczna godzina...
Miało być: "nicki".aragorn888 pisze:Tolkienem?słoik pisze:Na forum dwa nici z Tolkienem w tle.
To też jeden z najgorszym. A świetnych rzeczy jak Whisky, Dzień, Paw, skazany zabraknie.VILKI pisze:chcesz powiedzieć że lepsze są naiwne pytania??kajman pisze:No a teraz z kolei jeden z najgorszych utworów Dżemu. Słabo.
Ja też, zdecydowanie.krysiron pisze:Ja wolę Since od Stairwaya:)
No i poznaję. Ale im bardziej poznaję starocie, tym bardziej jestem rozczarowany tym co jest współcześnie. Nawet Arcade Fire nas nie zbawią.saferłel pisze:Nie popadaj, albarn, w taką melancholię. Masz swój czas teraz i tu. Wykorzystaj go! Mamy taką przewagę nad tamtymi pokoleniami. Możemy wszystko poznać i się tym cieszyć!
Jak nie głosujo!! The Cure mieli w mojej "33" najwięcej utworów ze wszystkich wykonawców - 3. I Lullaby naturalnie też się tam znalazła. Trzeba zrobić akcję Kiurofanów na fejsbuku chybabarb42 pisze: Bo fani nie głosują? Też nie rozumiem, ale może kiedyś.
Im bliżej 21.00 tym mniejsze emocje, normalkaspeedking pisze:my tu gadu gadu a i tak pewnie wygra Brothers in Arms/Stairway to Heaven...
Mi się kiedyś zachciało na samym początku Atom Heart Mother, Floydów i dałem radęmisiek230688 pisze:I siku mi się zachciało właśnie teraz