Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
adameria pisze:Żałuj też, że nie widziałeś Depeszomanii i Kjuromanii. Przełom 80/90.
O właśnie, Kjurczaków jeszcze nie było.
Żebyś wiedział Adamie, jak żałuję. To powinien być mój czas. Do dzisiaj bym pewnie nosił smitha na łbie
A kiurczaków znowu nie ma w topie i to największy topowy skandal. Nie pojmuję, czemu taka kultowa kapela się przestała do setki przebijać.
Chyba wstyd się przyznać, ale "Angie" poznałem najpierw jako kabaretową przeróbkę, dopiero później dowiedziałem się jak brzmi oryginał (no ale wtedy miałem pewnie jakieś 10 lat )
1. Depeche Mode - Personal Jesus
2. Kult - Do Ani
3. Bob Marley & The Wailers - No Woman, No Cry
4. AC/DC - Thunderstruck
5. Joy Divission - Love will tear us appart
6. Eric Clapton - Layla (Acoustic)
7. Michael Jackson - Billy Jean
8. King Crimson - Starless
9999. Gotye & Kimbra - Somebody That I Used to Know
1. 171 Kult - Do Ani
2. 153 King Crimson - Starless
3. 148 Depeche Mode - Personal Jesus
4. 144 Joy Divission - Love will tear us appart
5. 136 AC/DC - Thunderstruck
6. 132 Michael Jackson - Billy Jean
7. 117 Eric Clapton - Layla
8. 89 Bob Marley & The Wailers - No Woman, No Cry
9. 80 Gotye & Kimbra - Somebody That I Used To Know
I proszę jednak o pisanie wykonawcy i utworu, bo niedługo będę miał ponad godzinę opóźnienia z wynikami.
adameria pisze:
A kiurczaków znowu nie ma w topie i to największy topowy skandal. Nie pojmuję, czemu taka kultowa kapela się przestała do setki przebijać.
The Cure są jednak, jakby na to nie patrzeć, zbyt popowi
Nie popadaj, albarn, w taką melancholię. Masz swój czas teraz i tu. Wykorzystaj go! Mamy taką przewagę nad tamtymi pokoleniami. Możemy wszystko poznać i się tym cieszyć!
albarn pisze: A kiurczaków znowu nie ma w topie i to największy topowy skandal. Nie pojmuję, czemu taka kultowa kapela się przestała do setki przebijać.
Bo fani nie głosują? Też nie rozumiem, ale może kiedyś.
aragorn888 pisze:Powitali! (...) Choć moim zdaniem większe szanse mają Wilki Dwa, choć jeszcze nie ma ich w propozycjach.
Co myślicie?
Uuu, witam Kolegę. Nie chcę Cię zgasić tak od razu, ale może nie teraz, ale przyjdzie pora i na "Wilki dwa",
nawet bardziej niż na "Leszka...", najpierw fajnie byłoby, jakby stała się propozycją do głosowania na Polski Top Wszech Czasów.
kamil_snk pisze:Chyba wstyd się przyznać, ale "Angie" poznałem najpierw jako kabaretową przeróbkę, dopiero później dowiedziałem się jak brzmi oryginał (no ale wtedy miałem pewnie jakieś 10 lat )